Doba ledová. 4, Země v pohybu

Doba ledová. 4, Země v pohybu https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/244890/mid_doba-ledova-4-zeme-v-pohybu-QjL-244890.png 3 5 1

Známou čtveřici kamarádů tentokrát překvapí neobyčejné dobrodružství: pravěké přesouvání kontinentů. Jako kdyby nestačilo, že putují na ledové kře nekonečným oceánem, padnou do zajetí hrůzostrašné pirátské tlupy. S pomocí šavlozubé tytgřice a smečky damanů se pokusí vzbouřit. Dokážou se osvobodit?

Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Ice age 4


více info...

Přidat komentář

Kattie
01.02.2022 1 z 5

Pokud ke knize existuje film, tak jsme ho neviděli. Hodnotím tedy knihu samotnou. Ilustrace neodpovídají přímo aktuálnímu ději, jen ho lehce dokreslují. A text je zmatečný, popisuje pouze útržky nějakého příběhu. Já si asi umím představit, jak to asi bylo myšleno, vzhledem k tomu, že už mám nakoukané nějaké filmy, ale pro děti to bylo nesrozumitelné. Obecně mám problém s tímto typem knih z knihovny Disney. Přijdou mi odfláknuté, útržkovité a nelogicky poskládané. V krajské knihovně jich máme tolik a mně to skoro přijde plýtvání papírem. Přitom by s ten potenciál dal využít a mohly by vznikat krásné knihy.