Dievča, ktoré zachránilo Vianoce

Dievča, ktoré zachránilo Vianoce https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502588/bmid_dievca-ktore-zachranilo-vianoce-Lzx-502588.jpg 5 17 7

Kluk jménem Vánoce série

< 2. díl

Viete, ako funguje mágia, pomocou ktorej soby lietajú po oblohe? A ktorá umožňuje Vianočnému otcovi zvládnuť cestu okolo sveta za jedinú noc? Je tu vďaka nádeji každého z nás. Amelia mala len štyri drobné priania. Tak dobre, tri malé a jedno veľké. A jediný, kto jej ich mohol splniť, bol Vianočný otec. No práve v roku, keď si ho najviac želala, neprišiel... Mohli za to nešťastní elfovia, nemohúce soby a nazúrení trolovia. Vianoce boli ohrozené! Vianočný otec vedel, že bez Amelie by najkrajší deň v roku už nikdy nenastal. A tak sa vybral za ňou, aby v nej oživil nádej a ona mohla zachrániť Vianoce. Pokračovanie neuveriteľného a tajomného príbehu o vianočnom chlapcovi Nikolasovi.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (SK)
Originální název:

The Girl Who Saved Christmas , 2016


více info...

Přidat komentář

Damaj
10.02.2024 5 z 5

První díl Kluk jménem Vánoce jsem si zamilovala, proto jsem se těšila i na Holku, která zachránila Vánoce. Opět je to knížka plná naděje a kouzel. Ale Kluk jménem Vánoce se mě chytl za srdce víc.

ElikaS
22.01.2024 5 z 5

Kluka jménem Vánoce jsem si zamilovala nejen já, ale i osmiletý syn. Tomu se líbil tak moc, že když jsem mu řekla o této nové audioknížce, doběhl do pokladničky a přinesl mi na ní peníze, abych mu jí hned koupila :)
Druhý díl jsme si společně užily od první do poslední minuty. Většinou to bývá tak, že druhé díly se těm prvním nevyrovnají. Tedy to rozhodně neplatí i druhý díl je skvělý. Jiný než ten první, ale skvělý!
Děti si na knížce najdou kouzelný příběh, který je naladí na Vánoce i humor. Dospělí krásné myšlenky a fantastickou oddechovou atmosféru, která ladí k předvánočnímu času.
Mimochodem knížka je perfektně načtená jako audiokniha!


ANDY28
09.01.2024 5 z 5

Tak rychle jsem ještě žádnou knížku nepřečetla, tohle je tak nádherný... A ta obálka a ty ilustrace! Prostě kouzlo.

monikasbookclub
07.01.2024 5 z 5

Jestli jste ještě nečetli knížku Kluk jménem Vánoce nebo novinku Holka, která zachránila Vánoce, tak nevím na co ještě čekáte! I když u nás není Otec Vánoc, ale Ježíšek. Tyhle knihy dokážou dokonale navodit vánoční atmosféru. Matt Haig je naprosto skvělý autor a na tyto jeho vánoční příběhy nedám dopustit. Holka, která zachránila Vánoce je pokračování a je to knížka plná emocí. Já jsem se upřímně zasmála, ale také jsem se neobešla bez slz (může to být, ale také tím, že mě rozbrečí všechno ). Hlavní složkou příběhu je naděje, která právě na Vánoce nesmí chybět. Knížka je také doplněna o naprosto skvělé ilustrace a setkáte se v ní i s Charlesem Dickensem a královnou Viktorii. Jednoznačně můžu jenom doporučit! Je to naprosto skvělý příběh a na Vánoce naprosto ideální.

Slůník
29.12.2023 4 z 5

O tom, jak důležitá je naděje a že láska se neztrácí...

Nuttelka
21.12.2023 5 z 5

(Audiokniha)
Moc krásné zpracování, i když je to místy i smutné a dojemné, tak převažuje hlavně krásný příběh a víra v naději, která čaruje :-) Vtipné momenty i situace jsem si také moc užila, opravdu moc povedené.. opět doporučuji všem - dětem i dospělým..

jaste
17.12.2023 5 z 5

Úžasná, krásný příběh. Poslouchala jsem v auditu a podání bylo vynikajici

Kniha Dievča, ktoré zachránilo Vianoce je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Čtenářské výzvě4x
Knihotéce12x
Chystám se číst16x
Chci si koupit9x
dalších seznamech1x