Deadpool versus S.H.I.E.L.D.

Deadpool versus S.H.I.E.L.D. https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/348490/bmid_deadpool-deadpool-versus-s-h-i-e-l--4FT-348490.jpg 4 100 19

Deadpool série

< 4. díl >

Tajná agentura udělala svou životní chybu. Naštvala Deadpoola – nezaplatila mu účet. Deadpool si to vzal osobně a vyhlásil S.H.I.E.L.D.u válku. Do toho hledá S.H.I.E.L.D. zrádce ve vlastních řadách a zdá se, že tím zrádcem je agentka Prestonová!

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Deadpool vs. S.H.I.E.L.D. , 2014


více info...

Přidat komentář

ArkAngel
22.07.2022 2 z 5

Deadpoola se snaží dostat parta slabých padouchů, se kterými se utkal již párkrát v minulosti, byť jim musí být jasné, že jej není možné zabít. Kolem toho je pak vybudovaná dějová linka, že tyto padouchy najme zrádný agent S.H.I.E.L.D.u a ke všemu se připlete ještě agent Coulson, který je zatraceně cool a má létající auto. Jo, komiksy s Deadpoolem jsou prostě zábava pro masy.

fvalek
21.03.2022 4 z 5

Po krásně vážné zápletce předchozího dílu se zase trošku zklidňujeme a řešíme spíš dozvuky událostí prvních dílů. Posun s Prestonovou už byl na čase, i když mi ve výsledku přišel docela líto. Zajímá mě, jak to bude s tím pozůstatkem, který v Deadpoolovi doznívá a líbí se mi řešení jeho psychologické stránky samoty a touhy mít někoho nablízku. Smutná zjištění z minulého dílu pořád pracují a Deadpool je trošku v depce, což z něj dělá méně otravného týpka s menším počtem trapných hlášek, takže paráda.

Bohužel celkový děj a zápletka tohohle dílu mě lehce nudila, i když ukazuje zajímavý pohled na to, jak si Deadpool dělá jméno. Myslím, že minimálně na Coulsona zapůsobil pořádně. trošku ničení a násilí taky není na škodu, přece jen zatím Deadpool neukázal v tak masovém měřítku, proč je... no, dead + pool. První sešit se zase nesl ve znamení "minulosti" a moc se mi nelíbil, nezaujal mě. Pěkné ale bylo shledání původního obsazení téhle série, takže Benjamin a Michael. Myslím, že Deadpool nemusí být nutně přehnaně vtipný a neustále přehnaně diskutovat se čtenářem, tahle jeho stránka mi přijde dost dobrá a baví mě. V dalším díle se ale avizuje docela velký tématický skok, a protože jsem četl Drákulovu výzvu, tak vím, že se mi Svatba bude líbit. :)


wistar
28.09.2021 2 z 5

pokud je toto váš oblíbený komiks tak nečtěte tento komentář ,protože se chystám váš oblíbený komiks pořádně znásilnit.

+ úvodní retro je zajímavý vtípek
+ málo dlouhých zbytečných dialogů
+ dobrá kresba a akce
+pár vtipů
+ postava a city deadpoola
+ boj deadpoola se Shieldem je zajímavý, ale je to jen o penězích
-pořád to není vtipné jak by si zasloužilo a děj nemá až na návrat Prestounové hlubší význam

Wistar se na komiks moc netěšil a tak ho překvapilo, že není tak strašný jak čekal a díky dobrého nápadu a zajímavému retru na začátku ho komiks příjemně překvapil.

wullcann38
12.02.2021 5 z 5

(SPOILER) Prostě Deadpool no, co říct krom toho že se Prestonová vrátí.

Kate18
12.01.2020 5 z 5

Další Deadpoolovská řež. Znovu se setká s oblíbeným čáryfukem a vezme si od S.H.I.E.L.D. co mu slíbili. A k tomu jim pomůže vyřešit únik informací a zničit celou řadu jejich nepřátel. Pořád má v hlavě trochu bordel, ale snad se mu konečně podaří dostat agentku Prestonovou domů.

KubaHanzelin
21.10.2019 4 z 5

Postupně to bohužel slábne, chtěl jsem mít v knihovničce celou sérii, zatím to vypadá, že na to nedojde, ale nenechte se mnou odradit, tento soubor má pořád koule a slušně pobaví!

hurikan123
10.10.2019 5 z 5

dépéčko frvr

Hadati
17.01.2019 4 z 5

Deadpool a agentka SHIELDu Prestonová stále v jednom těle, si konečně vyřídí účty s odpadlým agentem Gormanem, což se velmi dobře čte.
Celkový dojem tohoto čísla kazí jen vedlejší příběh, který je graficky nehezký, nezajímavý, neslaný a velmi nudný. Naštěstí je i celkem krátký.

Disease
27.11.2018 4 z 5

Zatím nejlepší z číslované řady, ale na Drákulovu výzvu to nemá.

LordSnape
07.10.2018 2 z 5

Pár vyvedených hlášek jinak nespraví v podstatě nudný a zapomenutelný díl Deadpoola.

MinaHawke
09.04.2018 4 z 5

O trošku slabší než předchozí díl, ale i tak jsem se bavila.

jarynek
15.03.2018 4 z 5

Kniha potvrdila směřování Deadpoola z minulého dílu. Již to nejsou hlášky a krvavá řežba (i když obojeho si přesto užijeme měrou vrchovatou) za každou cenu, ale jedná se o celistvý příběh, kde dojde i na Deadpoolovy emoce, a to především ve vztahu ke své minulosti či ve vztahu k Prestonové. Aby těch emocí nebylo na DP příliš, musí pak náš hrdina občas vyfouknout páru a někoho si festovně podat. Více než hlavní dějová linka s SHIELDEm mne bavila všechna střetnutí s Crossbonesem. Stejně tak jsem se bavil v odkazech na Vetřelce. Jen oproti minulé knize, kde mne úvodní retro příběh nadchnul, jsem tentokrát úvodní retro neocenil, ačkolij ezřejmé, že autoři mířili na příběhy některých komiksových legend. Příjemná oddychovka, už se těším na další díl.

hroubek
10.01.2018 4 z 5

Nové lékařské výzkumy tvrdí, že čtení Deadpoola zlepšuje život. Já sice nejsem doktor a vědec, ale tomuto tvrzení budu věřit. Ale teď vážně. Pan Pool je zpět a po velmi depresivní jízdě, kterou zažil v minulém díle se snaží dát do kupy. Dělá to naštěstí po svém a je to velká zábava. Komiks má opět parádní tempo, skvělé momenty, dobré vtipy(Crossbones a balon, souboj s robotickou Prestonovou) a hlavně čím dál zajímavějšího Deadpoola. Komiks krásně uteče a hned bych si dal nášup. Těším se na další díl, kde se snad Deadpool utrhne ze řetězu.

B-artX
03.01.2018 5 z 5

Nebylo to tolik vtipné jako jiné Deadpoolovi příběhy, ale jinak jsem moc spokojený. Příběh nebyl nikterak originální (jakože nebyla v tom nějaká originální zápletka, jako v jiných příbězích Wadea), ale i přesto jsem spokojen. Akce je výborná a scénky z Deadpoolovi hlavy jsou skvělé. Za mě takových 85% v porovnání s jinými komiksy bomba, ale na Dpépéčko trošku slabší.

Fantasysvet
06.12.2017 5 z 5

Čtvrtý díl Deadpoola se nese ve znamení akce, drsnými scénami se tu nešetří. Tempo je vražedné, nechybí intriky, podrazy, vrazi, a když na to přijde i sem tam nějaké hrdinství a šťastné chvilky. Vtipy a hlášky se střídají se souboji a zároveň nechybí psychologie a rozpracované charaktery. Můžeme skvěle sledovat průběh Deadpoolova šílenství, jeho rány z minulosti zaobalené v tvrďáckém kabátě. Postava už do předchozích dílů dostává nový rozměr po emoční stránce a celý vývoj Deadpoolovy osobnosti je opravdu zajímavý. Scénáristicky opět funguje osvědčená dvojka Gerry Duggan a Brian Posehn zatímco kresbu mají na starost tradičně Scott Koblish a Mike Hawthorne, kteří se vskutku vyřádili.

3DD!3
14.11.2017 4 z 5

Čtvrtá kniha konečně vytrhne Prestonovou Deadpoolovi z paty a stihne také uzavřít příběhovou linku táhnoucí se od Mrtvých prezidentů. Skvělé hlášky, krev a dojemné rozloučení s černým pasažérem. Jinak úvodní tripová cesta časem a Wakandou patří k nejlepším Deadpoolovým začátkům.

martinstefko
01.11.2017 4 z 5

Kniha "Deadpool 4: Deadpool versus S.H.I.E.L.D." dál ukazuje hrdinu - a ano, já ho jako hrdinu vnímám - ve skvělé formě. Trousí vtipy, které jsou skutečně vtipné, ale přitom má i lidskou rovinu a je to o emocích, i když se to místy snaží kamuflovat neustálé vtípky.

Lenka.Vílka
31.10.2017 5 z 5

Lola je celebrita, je na obálce! Teď už jenom dobýt svět se svým novým kámošem Wadem!
Retro úvody mě baví. Dobře navnadí, tady bylo navíc hustě nahláškováno (vysvětlení toho, co je televize v 68 mě fakt pobavilo). A potom pokračování příběhu. Po Deadpoolovi jde dost borečků. Protože deset mega a protože Deadpool. Zábava na plné obrátky. A přestože pokračuje trend, že se nepopadám za břicho smíchy, pobavila jsem se. Za všechno ta sladká rudá výmalba. Wade aspiruje na designéra roku! A jak je to s Prestonovou? Sezením na zadku a nekoupením knihy to nezjistíte. Jo, další dobrej díl.

Nevimm
29.10.2017 4 z 5

Humoru trochu pomálu, ale jinak to šlo.