Deadpool se žení

Deadpool se žení https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/361323/mid_deadpool-se-zeni-FDq-361323.jpg 4 80 15

Deadpool série

< 5. díl >

Není to sen! Není to alternativní realita! Deadpool vážně míří do chomoutu! Kdo bude ta šťastná? Rozhodně počítejte s tím, že na svatbu dorazí všichni... včetně těch nejzásadnějších Deadpoolových scenáristů. A nesmíme zapomenout ani na časem cestujícího Hitlera a tajemství ztracených Deadpolových komentářů.

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Crew
Originální název:

Wedding of Deadpool , 2014


více info...

Přidat komentář

ArkAngel
22.07.2022 1 z 5

Obrovský slepenec různých příběhů, které na sebe nijak nenavazují, ale mají ukázat bohatou minulosti Deadpoola ku příležitosti jeho svatby. I mezi těmito příběhy se najdou zábavné kousky a u Hitlerovy "sebevraždy" se musí usmát snad každý, ale ať už sešitově nebo obecně jako kniha to moc dobře zvládnuté není. Deadpoolův příběh to nijak extra nerozšíří, tedy až na to, že si vezme svou největší femme fatale.

fvalek
10.04.2022 2 z 5

Tak na to, jaký velký event jsem touhle svatbou očekával, to bylo jedno velké zklamání... Deadpoolova svatba sice pěkná, ale ty přípravy byly vcelku zoufalé a jednotlivé krátké skečovité komiksíky o jeho bejvalkách žádnou slávu neudělaly. Navíc celému dílu zoufale chybí humor, je extrémně tlustý a nudný a měl jsem docela problémy ho dočíst. S Deadpoolem to mám jako na houpačce, ale zrovna tenhle díl byl vážně utrpení. A to je obálka v knize rekordů, a ani to nepomohlo... Sice je dobrý nápad udělat různé příběhy různých autorů, ale nezaujal mě asi ani jeden, a to nemám nějaký předsudek, vážně jsem se těšil a nakonec toto. bez komentáře raději, příští díl už snad bude mít nějaký ucelený příběh a smysl.


Disease
16.06.2020 3 z 5

Škoda, že to nepokračovalo v intencích prvního sešitu, který byl hodně dobrý. Nápad s epizodkama od bývalých scénáristů v pohodě, ale kvalita proměnlivá. Retro sešit s Hitlerem parádní.

Marquis
15.05.2020 4 z 5

Svadba, ktorú oddáva Nightcrawler, a na ktorej sa ukáže cez 200 marvelovských postáv...? No prečo nie. Hoci logicky som pomýšľal na ďalšiu exhibíciu bez príbehu, príjemné ma prekvapila forma DýPího spomienok na staré lásky. Obzvlášť story s hovoriacim vlkom bola kruto-temná a kresbou, "stopážou" aj premyslenou pointou ju radím k tomu najlepšiemu z tohto zošitu, hneď po boku retro príbehu s Hitlerom a Cableom (no že sa konečne unúval objaviť sa....). Žiadnu veľkú slávu ako v prípade prvých častí ale nečakajte, je to "len" bezbrehá zábava a to je tak všetko, čo od Deadpoola očakávam...

Kate18
19.01.2020 4 z 5

Doporučuji před tímto Poolem přečíst Drákulovu výzvu.

Deadpool se žení a bude to ve velkém stylu. Má úžasnou rozlučku se svobodou a pak se se svojí nastávající vydá na líbánky do Japonska. Co by se tam tak mohlo stát. V knize je spousta malých příběhů o... ale to nebudu říkat, snad jen, že se na nich podíleli všichni tvůrci Deadpoola. Ve flashbacku se vydá zachránit Nicka Furyho před Hitlerem do minulosti, budoucnosti a do budoucí minulosti nebo minulé budoucnosti? Prostě je v tom hrozný zmatek! A nakonec příbeh s Madcapem, který je taky docela zamotaný...

KubaHanzelin
25.10.2019 4 z 5

Sice jsem u minulého čísla psal, že se k dalšímu Poolovi nemám, ale docela rychle jsem změnil názor.
Co mě trochu vyděsilo bylo zdejší hodnocení, ale i tak jsem do toho šel, kratší, ale větší počet příběhů mě překvapivě bavil i to typické archivní číslo, tentokrát s Áďou co cestuje do minulosti, pak do budoucnosti a budoucí minulosti..no, byl v tom trochu bordel.
Poslední sešit s Madcapem mě na férovku rozesmál, možná jen přece toho Deadpoola dočtu :D

Mooneylan
08.07.2019 3 z 5

Superhrdinske komiksy nejsou muj salek caje, ale Deadpool me bavi. I kdyz nektere kousky jsou silnejsi, nektere slabsi, je to takova odpocinkova chutovka. Nemejme ji to za zle, vzdyt je tady pro nas tehdy, kdyz uz jsme unaveni odbornou a vaznou literaturou ;)

Hadati
17.01.2019 2 z 5

Název zní pěkně, obálka je nádherná, ale zejména zde platí, že obal je hezčí než obsah. Deadpool si zde bere Drákulovu nevěstu, ale to je odbyto prakticky na pár stránkách. Větší část sešitu je zaplněna krátkými příběhy o tom, jak se Deadpool v minulosti několikrát (tak trochu) oženil, kdy z těchto 12 příběhů jsou tak jeden dva zábavné a ostatní naprosto o ničem. Následuje o něco lepší kapitola o líbánkách v Japonsku, aby následoval další nezáživný příběh z minulosti, kdy Deadpool bojuje s Hitlerem, který získal stroj času. Jediná zábavná část na tom byla, že Deadpoolovi tam sekunduje mladý Nick Fury. Neoslovil mě ani poslední příběh, kde se Deadpool setká s Madcapem. Tenhle sešit byl pro mě jedno velké zklamání.

B-artX
03.01.2019 4 z 5

Přesto, že jde o nadprůměrně zábavný komiks, je Deadpool se žení na poměry této série docela podprůměrný komiks. Některé části jsou dokonalé, time traveller Adolf nebo líbánky, mě velice bavily, ale celkově to jako moc nefunguje. Chybí tomu jeden celiství děj, připadá mi to, že autor prostě do komiksu házel nějaké náhodné cool nápady a nedával si moc záležet na tom, že to ve finále moc nefunguje. Ale přesto to je velice zábavný komiks. Kresba je fajn a Wade je prostě sympaťák. Za plnou cenu ale nedoporučuji. 380 korun je moc. Na tak krátký a ne zrovna 100%ní komiks to není adekvátní cena, zvláště, když je to paperback a ne pevná vazba.

LordSnape
07.10.2018 3 z 5

Armáda scénáristů a řádka kreslířů spojila síly, aby oženila Deadpoola se Shiklah, kterou důvěrně známe z Drákulovy výzvy. Pokud jste to nečetli, tak tenhle díl vám toho asi moc neřekne. Jako nebylo to špatné, ale už jsem se v případě ukecaného žoldáka bavil i více a to nespraví ani pár dobrých příběhů bokem od ostatních autorů.

Wojta777
29.04.2018 3 z 5

Podle mě zatím nejslabší komiks s Deadpoolem.

3DD!3
16.04.2018 4 z 5

Sbírka krátkých příběhů vždy s nějakou sličnou děvou ve vedlejší roli. Deadpoolova svatební veselka přinesla spoustu vzpomínek a ať je to úd drtící a nohy trhající kráska nebo holka zralá na sebevraždu, vždycky je to úlet. Střídají se jak kreslíři tak scénáristi takže kvalita je proměnlivá. Pokud něco stojí za vypíchnutí je to Hitler cestující časem a jeho destruktivní pochod prostorem.

MinaHawke
10.04.2018 4 z 5

Nejvíc mě bavily části s Deadpoolem a jeho vyvolenou. Jinak ty doplňkový mini některý taky šly.

hroubek
22.03.2018 4 z 5

Deadpool se vrací a rovnou se svou veselkou. A mě to tolik nesedlo jako předchozí díly. Dost hodně za to může to, že zde chybí souvislý děj. To co dostaneme je zábavné, velmi dobře napsané, originální a já nevím co ještě. Přesto jsem se nemohl zbavit dojmu, že je to místy takové plácání na suchu. A to mě přišlo jako obrovská škoda. To samé platí i o svatbě, která mohla být mnohem lepší. Ve výsledku dostaneme velmi slušný komiks, který nefunguje jako celek, ale jednotlivé momenty jsou boží.

Lenka.Vílka
10.03.2018 5 z 5

Už začátek mě dostal do kolen. (Říkáte si, jak se může Deadpool ženit, když ani s nikým nechodil?) Celá úvodní řeč mini Deadpoola je úvod hodný Cicera. Vlastně si myslím, že Deadpool vynalezl stroj času, aby Cicera zabil, protože to byl žabař a nýmand.
Svatba samotná je vskutku romantické dostaveníčko a přehled žen (ne nutně pokaždé), které byly tak jiné, že do toho s ním šly taky (nejenom démonická bestie), opravdu pobavil. Každý z příběhů měl něco do sebe a žádný z nich nenudil. Ale potom se vrátíme. Líbánky stejně divoké jako rozlučka se svobodou. Taky "retro" flashback. Hitler chce zabít Furyho. Takže všichni cestujou v čase jako o život.
V celém díle ale nečekejte děj. Tohle je něco jako "co leželo na ulici, jsme otiskli". V tomhle směru jsou dost vtipný komentáře do děje. Ale to neznamená, že je díl míň dobrý nebo nuda. Protože já se bavila královsky. Vážná témata z předchozího děje si necháme na příště. Velké plus za rudýho mufíka.