Čelem k věčnosti

Čelem k věčnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418175/celem-k-vecnostiBDuyjY-Pcs-.JPG 5 1 1

Duše v očistci, pobožnost k Božímu milosrdenství, modlitby. Každý katolík je zavázán k apoštolátu, jeden svým povoláním, jiný dobrým příkladem. Nikdy v dějinách církve nebyla záchrana duší a křesťanské kultury tak naléhavou úlohou laiků, jako dnes. Království Boží musí všichni křesťané víc hledat a podporovat, jinak nebudou lidé schopni poznávat řízení Boží prozřetelnosti. Knížka je určena k využití pro pastoraci ve farním společenství.... celý text

Přidat komentář

prof.chrobak
18.08.2019 5 z 5

Pro napsání knížky „Čelem k věčnosti" bylo použito literárních pramenů, které byly vydány ve Vydavatelství a nakladatelství Matice cyrilometoděj­ské, s. r. o., v Olomouci a většina z nich má církevní schválení. Samostat­nou skupinu tvoří katechismy katolické církve a kancionály, které mají znak IMPRIMATUR.

Knížka nemusí obstát před přísným hlediskem textové nebo teologické kritiky. Není to však ani její ctižádostí. Ve smyslu toho, co bylo řečeno a napsáno o věčném životě, chceme přispět k větší radosti a plnosti du­chovního života těch, kdo ji budou užívat.