Čas na Vánoce

Čas na Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455872/bmid_cas-na-vanoce-cQj-455872.jpg 5 9 4

Čas na Vánoce je diářem, plánovačem a zároveň i kreativním společníkem, který vás bezstarostně provede těmi nejkrásnějšími svátky v roce. Pokud nedáte dopustit na kouzelnou vánoční atmosféru, ale nechcete si ji nechat kazit všudypřítomným shonem, je tato kniha určena právě vám. Stane se vaší pravou rukou při chystání adventních dekorací, sváteční tabule, dárků i rodinných návštěv. Pomůže vám zvládnout čas vánoční v pohodě a vše si naplánovat dopředu, abyste měli více času na odpočinek i na své blízké.... celý text

Přidat komentář

obcastakyctu
18.12.2023 5 z 5

Tuto knihu jsem dostala v rámci spolupráce s Humbookem
Já Vánoce naprosto miluju a tato kniha vám pomůže navodit tu správnou vánoční atmosféru. Je tam mnoho zajímavých informací, co se Vánoc (nejen v Česku týče) a také mnoho tipů na balení/zdobení dárků, vánoční playlist nebo i seznam vánočních pohádek, takže pokud nevíte, co poslouchat/na co se dívat, tahle kniha vám v tom velmi dobře pomůže.
Část knihy je dělaná formou deníku, kam si můžete zapisovat, co se jaký den během Vánoc dělo a budete tak mít krásnou vzpomínku. A nejlepší na tom je, že to není koncipováno pouze na jedny Vánoce, takže knihu můžete používat delší dobu (a zaznačit si tam také info o silvestru) xd)
Na konci je taky bonus - samolepky a visačky na dárky, které dárky krásně dozdobí. Rozhodně doporučuju, pokud máte rádi systém a pořádek ve věcech a zároveň chcete zjistit i něco nového o Vánocích.

strana394
18.12.2023 5 z 5

Vánoce jsou hlavně svátky klidu a míru. Není to o tom, kdo dostane ten nejlepší dárek, ale hlavně o tom být s lidmi, které máte rádi. Společně si užít strávený čas s rodinou, partnerem, přáteli. Dívat se na pohádky, jíst cukroví, ujídat bramborový salát ještě před večeří a ještě tři následující dny dojídat řízky :D

Zkuste proto aspoň na chvíli vypnout, vyhněte se sociálním sítím a prostě si jen užívejte přítomný okamžik a zkuste se aspoň trochu naladit na vánoční atmosféru.

Pokud vám to ale přesto nepůjde, zkuste sáhnout po této knize, která je diářem, plánovačem a kreativním společníkem v jednom. Tato kniha dokáže být vaším skvělým společníkem při vánočním shonu. Můžete se tady například dozvědět, jak se slaví Vánoce ve světě, jak si ze sáčků vyrobit hvězdu apod. Knížka navíc obsahuje několik otázek ohledně vašich minulých i letošních Vánoc. Můžete si tady poznamenat na památku, jak vám připadali Vánoce v dětství, co byl byl nejlepší dárek, jaké cukroví je vaše neoblíbenější.. Kromě toho je tady několik stran i ke shrnutí roku a i to, co byste chtěli dosáhnout v roce následujícím. Najdete zde i prázdné stránky na vyplnění vašich oblíbených vánočních receptů a dokonce i kalendář, abyste si mohli svátky v klidu naplánovat a pak už jen odpočívat. Na konci knihy na vás dokonce čeká balící papír a samolepky.
Já si vyplňování moc užila a věřím, že se ke knize ještě několikrát vrátím. Děkuji @humbook a @humbook_blogeri za poskytnutí knihy. IG @strana394


Tereziee
18.12.2023 5 z 5

Krásně zpracovaná kniha pro všechny milovníky Vánoc. Je zde něco k počtení o tradicích, různé tipy a triky a zároveň kniha dává velký prostor Vaši kreativitě. Můžete si sem vepsat oblíbené recepty, filmy, písničky...

No ale hlavně zde najdete spoustu prostoru k plánování. Od nakupování dárků po jídelníčky a různé činnosti, co byste chtěli (a možná i měli) stihnout. Můžete sem vepsat svoje dojmy z aktuálních Vánoc, svoje předsevzetí a nejhezčí zážitky celého roku. A nebojte, kniha je udělaná tak, že je zde prostor na vánoční zápisy několik let dopředu. Čas na Vánoce se stal mým letošním parťákem a věřím, že i parťákem na nadcházející svátky. A navíc je to i krásný tip na dárek pro milovníky Vánoc :)

Za poskytnutí knihy v rámci #spolupráce moc děkuji @humbook_blogeri @humbook

PerfectionistKa
01.12.2020 5 z 5

Krásně zpracovaná kniha, nejvíc oceňuju, že není jen na letošek, ale můžu ji používat i další roky :-) Zatím jsem do ní ještě nic nezapsala, ale je tam prostor na vánoční recepty, nápady na dárky (což se bude rozhodně hodit, vždycky jeden rok něco vymyslím, že “na příště”, a do dalšího roku to zapomenu :D) i prostor na nějaké své myšlenky, na ohlédnutí za svátečním obdobím apod. Kromě místa pro vlastní vyplnění a kreativitu tam najdete tipy na balení (i s fotkama!), vánoční tradice u nás i ve světě nebo třeba vánoční playlist a watchlist. Je to celé úplně miloučké a sváteční, a pokud naprosto milujete Vánoce jako já, tenhle plánovač vám určitě udělá radost :-)