Čarodějnický slabikář

Čarodějnický slabikář https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112809/carodejnicky-slabikar-3-vydani-112809.jpg 4 20 5

Čarodějnictví – už jen to pouhé slovo navozuje tajemnou atmosféru a přináší mlhavý opar strachu a vzrušujícího neznáma. Láká, ale také trochu děsí. Zrodilo se v dávných dobách lidstva, bylo uctíváno i zatracováno, potlačováno i oslavováno; a ať chceme či nechceme, je tu s námi dodnes. Tato kniha není zevrubnou učebnicí magie, ale je i návodem, jak na to, abychom dosáhli splnění svých přání. Toužíte po lásce milované bytosti nebo si ji chcete udržet? Hledáte způsob, jak získat peníze či dosáhnout úspěchu? Tato kniha vám poskytne návody a postupy prověřené celými generacemi. Zkuste to! Staňte se čarodějnicí! Naučí vás to opravdová čarodějnice, v jejíž rodině se toto umění dědí z matky na dceru.... celý text

Přidat komentář

InaPoppy
14.01.2020 2 z 5

Nějak nevím, co napsat, ale tak dle mého názoru je kniha dobrá i hloupá. . Na vysvětlení run, fázi Měsíce a jeho vlivy na nás a kdy je nejlepší si třeba "přát" a nebo vlivy drahých kamenů apod je fakt skvělá. Ovšem recepty na umírající lásku, přivolání milenců, zlepšení vztahů kolegů apod úplně zcela mimo. Je třeba to brát s rezervou.

JadeyBristow
06.10.2019 3 z 5

Kniha je napsána dobře. Čte se snadno. Jako začátečnická kniha je ideální. Určitě výklad pochopí každý.


Fantasmagorka
18.10.2018 4 z 5

Vůbec to není špatná kniha. Spíše pro děti.

Smrtka92
24.01.2015

No kniha zajímavá hlavně základy, ale teda některé ta rádoby magické recepty fakt děs ty bych teda nezkoušela ani za nic :D. No fakt kdyby jedl kus ze svého chlapa (nehty, chlupy či tak)

c.svetlana
05.10.2013 5 z 5

Libi se mi vic nez c.slabikar. Ritualy a doporuceni jsou rozdeleny podle doby, kdy je mesic v konkretnim znameni.

Kniha Čarodějnický slabikář je v

Právě čtených1x
Přečtených31x
Knihotéce27x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x