Boss

Boss https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401109/bmid_boss-l27-401109.png 4 282 71

Boss série

1. díl >

MM romance Teo od nového šéfa nečeká nic dobrého. Ještě nezapomněl, jaké ponižování zažil od toho předchozího... Jenomže Erik Krejčí je jiný. Pekelně sexy, provokativní a s tolika matoucími signály, že Teovi pořádně zamotá hlavu. Snaží se Erik chovat kamarádsky a přitom pokukuje po Teově sestře, nebo je všechno úplně jinak? A co když jsou jejich osudy propletené víc, než Teo na samém počátku tuší?... celý text

Přidat komentář

Jita160
13.03.2024 4 z 5

Nesrovnávám... každý autor je jiný a proto i každá gay romance bude v něčem jiná.
Mně se tato knížka od českého spisovatele o Erikovi a Teovi líbila.
Líbil se mě jak jejich společný příběh tak jejich společný hřích.
Oba mají z minulosti pořádně naloženo tak se není divit že, jim jejich vztah dal pořádně zabrat.
Teodor se zamiloval skoro hned od začátku a Erik byl pořádně tajemný šéf.
Klučičí romantika v které mě nic nechybělo ... vzájemná chemie,přitažlivost i vášeň.
Pro mě příjemné čtení , pokračování určitě dám.

terezaterka2000
01.03.2024 5 z 5

Příběh mě opravdu bavil. Nechybělo tam snad nic. Je tam láska, nějaké to drámo z minulosti. Příběh se zbytečně netáhne, což miluji.
Erik i Teo jsou za mě oba velcí sympaťáci a těším se na další díl!
Teď je tohle moje oblíbená MM romance.
Rozhodně doporučuji.


Ráčkajda
21.08.2023 5 z 5

Mám ráda MM romance.... krásně se to četlo a hned jdu na další díl.

baryska0751
07.08.2023

Na začátek musím podotknout, že romantiku obvykle nečtu. Jsem na detektivky, sci-fi a fantasy, a nejlépe jejich kombinaci. Nicméně maličká princeznovská dušička ve mě někde dřímá a když se probudí, koukám na Angeliku. Nebo čtu tyhle "romantický bláboly"
A musím říct, že Bossem nejsem zklamaná. Je to klasická Popelka v moderním hábitu, kde lásce prince a obyčejné dívky nebrání společenské postavení. Na to už dneska nikoho nenachytáte. Takže se musí sáhnout k jinému prostředku a tím je princova temná minulost. No a pokud má rozervanou duši nejen princ, ale i Popelka, je to teprve drámo.
Co se týče toho, že Popelka je Popelák a princ je princ, dodává to příběhu trochu exotického koření a není to na škodu. A myslím, že právě dneska, když je tematika LGBT+ tak v kurzu, je tahle knížka nejčtivější. Aniž bych chtěla být špatným prorokem, za pár let, až se vody uklidní, budou všichni na ty dva kolegy, kteří se bojí, jestli nebyli v opilosti zatažení do hříšných hrátek, koukat dost nechápavě.
Na závěr bych chtěla pochválit autorův smysl pro humor. Knížka, i když není třeskutě vtipná a nepopadáte se za břicho nad každou stránkou, má v sobě dostatek momentů, které dokážou odlehčit veškerou hysterii a přecitlivělost všech postav. Ano, všech postav, nejen těch dvou "teploušů".
"Jestli se mi protlačí dovnitř, uslyší mě po celém hotelu"

Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Kniha se četla velmi lehce a dokonce byla i napínavá s překvapením... Jdu hned na druhý díl... Jsem zvědavá jaký bude...

Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Oddechový příběh ze současnosti z pražské reklamní agentury - takové prostředí moc nemusím, tak mě to nejprve dost odrazovalo od koupě knihy, ale jak jsem se začetl do příběhu, bylo to ok. Moc dobře napsaný příběh gay romance, který vás hned vtáhne do děje a nepustí před poslední stránkou. Pořád se něco děje, akční či erotické napětí je snad na každé stránce. Následně jsem hned přečetl i pokračování Alfa Boss. Hlavní postavy jsou sympatické, nejde jim nedržet palce.

Gaabii
17.04.2023 5 z 5

Mám tuhle knihu moc ráda, strašně mě baví ten začátek, kdy Teo neví a přemýšlí. Ale jak tady bylo napsáno, Teo se občas chová jak dítě, všechno vyřeší alkoholem a je prostě histerka, ale prostě takový hlavní hrdina je. Příběh mě baví a četla jsem ho už vícekrát.

Kajka38
07.12.2022 3 z 5

V žánru MM romancí patří dílo ke slabším, ale rozhodně nemohu říci, že by to bylo špatné. Jako oddechovka to bylo bezva. Četlo se to samo. Jen Leo mi přišel mírně nesympatický l, choval se občas jako děcko.

KláraH.
23.10.2022 3 z 5

No. Už jsem četla povedenější MM knihy. Souhlasím s názorem, že Teo šel z bláta do louže, Erik s ním manipuloval dost podobně jako Libor. Obecně zápletka s bývalým byla dost mimo. Autor má dar popisu, ale na dialozích a emoční inteligenci protagonistů by mohl trochu zapracovat.

Benny87
07.08.2022

(SPOILER) Velká chyba si tuhle e-knihu koupit..no co už.
Ale od začátku.

Člověk má dojem, že oba protagonisté dostali periodu a chovají se dost přecitlivěle. Teo se snaží vymanit z nadvlády jak bývalého milence tak Erika..a stejně zvlhne, když se mu Erik snaží poroučet.
Tupý děj, tupější dialogy a obr penis nikoho nezajímá
Velký špatný.
Škoda peněz za brak.

ardeas
31.07.2022 3 z 5

Ľahká gay romance s hlbšou zápletkou. Námet velmi dobrý, ale jazyk autora mi nesadol,ten štýl bol zdĺhavý a dej dosť brzil. Rozumiem, ze chcel vysvetliť pocity Tea, jeho rozkol ale niektoré veci si človek vie vyvodiť z deja a nepotrebuje to stale opakovať.

Ivet_V
13.06.2022 3 z 5

Chtěla jsem něco krátkého, tak to pro mě byla jasná volba. Nečekala jsem nic světoborného, takže jsem nebyla zklamaná. Sice mě kniha bavila a rychle se četla, ale nestalo se mi, že bych se od ní nemohla odtrhnout. Teo a Erik byli většinu času fajn, ale občas mi jejich chování lezlo na nervy a nechápal jsem ho. Druhý díl si asi přečtu, ale jen protože je tak krátký.

rycccy
23.05.2022 5 z 5

Waw ...tak to bylo opravdu něco. Nečekal jsme od knihy moc a dlouho jsem se rozmýšlel, jestli si knihu vůbec koupit, protože jsem už něco podobného četl z tohoto prostředí a říkal si co tam tak bude asi jiné. No jistě, že to bylo úplně jiné obsahově – to je jasné a ta zápletka byla ... no nevím co na to napsat ani. Vyrazila mi dech a obdivuji, jak to celé dopadlo. U knihy mi několikrát ukápla slza. Jsem velmi zvědavý na druhý díl Alfa Boss. Pan Steinforth napsal velmi zajímavou knihu, na kterou po přečtení nedokážu přestat myslet. Chtěl bych velmi poprosit a pokračování. Případně další podobné knihy s gay tématikou od tohoto skvělého spisovatele. Nedokázal jsem se od ní odtrhnout. Bojím se druhého dílu, protože podle všeho to bude trochu jiné.

Aja39
11.11.2021 5 z 5

Jsem nadšená prožívala jsem jejich vztah já nemohla odložit knihu. Jsem velmi mile překvapená autor si mě získal a hned chci číst druhý díl.

tadeas96
20.09.2021 5 z 5

Nádhera. Vzrušující kniha, plná touhy, vzrušení a sexu. Nemohl jsem se odtrhnout, četl jsem celou noc. Po dočtení jsem na příběh nemohl zapomenout, tak hluboko mě zasáhla. Kéž by bylo víc takových knih. Tohle je kniha, na kterou NIKDY nezapomenu, uchovám ji navždy v srdci.

Adriana21
11.09.2021 5 z 5

Parádní kniha. Abych pravdu řekla, do čtení českých autorů se zrovna moc nevrhám, ale tady jsem udělala vyjímku a jsem moc ráda. Kniha pro mě byla velice čtivá a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Tea a Erika jsem si moc oblíbila :)

JitulHa
07.09.2021 3 z 5

Boss, je mé druhé seznámení s tímto autorem. Musím říct, že zdejší příběh se zdál o něco málo propracovanější, co se týče vystavění děje nebo charakteru postav. Nicméně, některé aspekty, které autor v knize uvádí jsou pro příběh samotný nejen zbytečné, ale rovněž rušivé v ději. Například, neustále zmiňované názvy různých řetězců s potravinami, či zkažený dech po ránu... Námět dobrý, ale konečné provedení má své rezervy. Autor bohužel plně nevyužil potenciál příběhu, chtělo by to zkrátka ještě trochu víc.

Vknihách
26.07.2021 4 z 5

Názor na obe časti duológie:


Musím sa priznať,že Boss ma bavil najmä dovtedy, kým sa medzi hlavnými hrdinami nevyvinul vzťah-je to romanca, takže toto nie je žiadny spojler Nakoľko bol príbeh rozprávaný len z pohľadu Tea, nemala som možnosť nahliadnuť do pohnútok a správania Erika,takže som nechápala prečo je taký, aký je, prečo sa správa tak, ako sa správa a posledná štvrtina knihy sa mi nepáčila. Mne to pripadalo, akoby Teo bol domácou "šľapkou" pre Erika. Naozaj, celý román bol skvelý najmä v tom,že doteraz som nič podobné nečítala (myslím adult gay romancu),ale čo sa týka zápletiek,nie je to nič prevratné. Naopak 2 román bol oveľa, oveľa lepší. Máme tu intrigy, žiarlivosť, tragédiu, temnotu minulosti, ktorá Erika prenasleduje. Áno, ak ste si mysleli, že Alfa Boss bude rozprávaný z pohľadu Erika a Tea, mysleli ste si správne. Táto časť je primerane okorenená a lahodne dochutená. Boss hodnotím na 3* a Alfa Boss na 5*, čiže dokopy to budú mať medzi

Bettybook
08.05.2021 3 z 5

Líbilo se mi klasické americké klišé zakomponované do českého prostředí.
Ehhh, to měla být ironie.
Do druhého dílu nepůjdu. Dvě a půl hvězdičky je myslím optimální hodnocení.

Ludmila02
06.04.2021 5 z 5

Tak mě se to líbilo hodně, oba kluky jsem si oblíbila. Hned jsem začala číst druhý díl, jsem zvědavá na pokračování.