Alfa Boss

Alfa Boss https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412809/bmid_alfa-boss-sga-412809.jpg 4 172 40

Boss série

< 2. díl

POKRAČOVÁNÍ MM ROMANCE BOSS ​ Co se stane v pohádce, ve které princ najde svého prince? Budou žít šťastně až do smrti, nebo jim osud přichystá další překážky? Erik a Teo to ani tentokrát nemají jednoduché, stín minulosti nad nimi visí jako bouřkový mrak. Erika pronásledují noční můry, Teo zjišťuje, jak velké problémy má s důvěrou a jak snadno by mohl jejich vztah zničit. Ale pokud někoho milujeme, neměli bychom podniknout třeba i ten sebeztřeštěnější plán, abychom ho získali zpátky? Alfa boss je emotivní gay romance o lásce, bolesti a cestě za vykoupením, ale především o tom, že po každém konci může přijít další příběh.... celý text

Přidat komentář
Jita160
Jita160
14.03.2024 5 z 5

Jo ,tohle pokračování s Teodorem a Erikem se moc povedlo.
Kluci pro mě úplně ožili, tolik mě bavily a zároveň štvali zároveň.
Miluji se mají, krásný vztah ,dokonalej domov ,dokonalý sex a přesto... žárlivost ten červík ,který umí udělat ve vztahu spoustu děr, který se špatně zaceluje jim znepřujemnuje vztah.
Teo má vážný problém s důvěrou a Erik chce vše vyřešit sám aby neublížil více lidem. Oba neskutečně semlela minulost kvůli, které jsou oba poškození. Tady si pan spisovatel smls na emocích ,které létaly vzduchem a zpříjemnil příběh humornými hláškami u kterých jsem se opravdu bavila.

terezaterka2000
terezaterka2000
03.03.2024 5 z 5

Pokračování knihy Bosse mě snad bavilo ještě více. Super zápletka.
Nechybělo hodně žárlivosti, nějaký ten sex a hlavně ta láska.
Upřímně jsem se u knihy i zasmála a hodně se dojímala. Nechtěla jsem, aby příběh Tea a Erika skončil.
Všem milovníkům MM romancím rozhodně doporučuji přečíst!


Ráčkajda
Ráčkajda
27.08.2023 5 z 5

Pokračování prvního dílu je super, moc se mi líbily obě knížky, Teo s Erikem jsou sympaťáci.... škoda, že série nepokračuje.

Luciee113
Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Jsem hodně překvapená, o čem druhá kniha je. Myslela jsem si, že to bude nahlédnutí do Erikové minulosti a ono je to vlastně pokračování prvního dílu s tím, že střípky minulosti nám autor podává náhodile v menších dávkách.
Z čeho jsem byla zklamaná je to, že jsme nenahlédli do doby, jak se ti dva našli na seznamce a co pěkného si psali. Chtěla bych nahlédnout do těch dojemných e-mailů, díky kterým se Erik do Tea zamiloval. Holt škoda ;(

Rainbowdreamer
Rainbowdreamer
12.06.2023 5 z 5

Jde o pokračování knihy Boss. Moc dobře napsaný příběh, který vás hned vtáhne do děje a nepustí před poslední stránkou. Pořád se něco děje, akční či erotické napětí je snad na každé stránce. Gay romance ze současnosti z pražské reklamní agentury. Hlavní postavy jsou sympatické, nejde jim nedržet palce. Obě knihy doporučuji.

rycccy
rycccy
23.05.2022 5 z 5

Opravdu nenacházím slov ... kniha se mi moc líbila. Nedokážu teď ani povědět, jestli se mi líbila více ta první nebo toto pokračování. Protože jsem je četl hned po sobě a prostě to navazovala (nebo skoro navazovalo), což mě nesmírně těší, protože na poslední straně prvního dílů bylo psáno, že pokračování bude, ale jiné (ve zkratce). Jsem nesmírně šťastný, že tomu tak nebylo. Příběh ne vázl, vše bylo velmi intenzivní. A jsem i rád, že vyprávění bylo z obou stran. Ale velmi, velmi mě rozesmutnil konec kde autor píšu, že k MM romanci se už nevrátí, což po přečtení jeho důvodu chápu (budu znít asi jako někdo kdo prosí autora, aby toho nenechal), ale pro gay komunitu je velká radost číst tyto knihy a vědět, že pro ně někdo byl ochotný zajít tak daleko a napsat tuto knihu (samozřejmě je i více autorů, ale není jich mnoho). Proto bych chtěl moc poprosit, aby autor psal dál MM romance, protože pro nás je to velmi radostný okamžik, vědět že tu někde takový autor je a myslí i na nás. :-*

JitulHa
JitulHa
27.12.2021 4 z 5

Překvapivě a zcela oproti očekávání bylo druhé pokračování zdaleka lepší než předchozí díl série. Autor si zde totiž dal mnohem větší práci s vykreslením charakteru obou hlavních protagonistů. Lépe se tak dalo pochopit, proč se chovají, jak se chovají - viz Erikovy flashbacky do minulosti a jeho majetnickost vůči Teovi, či Teova přehnaná žárlivost a obezřetnost ohledně Erika. Zajímavý byl právě pak Teodorův osobnostní vývoj, to jak si šel za svým, a nenechal po sobě šlapat. Rovněž vzájemné uvědomění hrdinů, že pokud chtějí společně fungovat, musejí si důvěřovat, a neočekávat vždy to nejhorší. Vcelku tedy pěkný příběh, i když ten konec mohl být o něco pomalejší, bylo to najednou ukončené moc rychle.

tadeas96
tadeas96
20.09.2021 5 z 5

Po dočtení prvního dílu jsem nemohl čekat ani minutu a ihned jsem sáhl po pokračování. To vzrušení a hluboký pocit porozumění s autorem mne hluboce zasáhlo. Doufám, že budu mít příležitost pana Alexandra Stainfortha potkat osobně. Sérii plánuji přečíst znovu. Božské...

Adriana21
Adriana21
11.09.2021 5 z 5

Myslela jsem si, že druhý díl nemůže být lepší než ten první, ale spletla jsem se. Tento díl byl ještě lepší. Jak já si dvojku Tea a Erika oblíbila. Super série.

Vknihách
Vknihách
26.07.2021 4 z 5

Názor na obe časti duológie:
Musím sa priznať,že Boss ma bavil najmä dovtedy, kým sa medzi hlavnými hrdinami nevyvinul vzťah-je to romanca, takže toto nie je žiadny spojler Nakoľko bol príbeh rozprávaný len z pohľadu Tea, nemala som možnosť nahliadnuť do pohnútok a správania Erika,takže som nechápala prečo je taký, aký je, prečo sa správa tak, ako sa správa a posledná štvrtina knihy sa mi nepáčila. Mne to pripadalo, akoby Teo bol domácou "šľapkou" pre Erika. Naozaj, celý román bol skvelý najmä v tom,že doteraz som nič podobné nečítala (myslím adult gay romancu),ale čo sa týka zápletiek,nie je to nič prevratné. Naopak 2 román bol oveľa, oveľa lepší. Máme tu intrigy, žiarlivosť, tragédiu, temnotu minulosti, ktorá Erika prenasleduje. Áno, ak ste si mysleli, že Alfa Boss bude rozprávaný z pohľadu Erika a Tea, mysleli ste si správne. Táto časť je primerane okorenená a lahodne dochutená. Boss hodnotím na 3* a Alfa Boss na 5*, čiže dokopy to budú mať medzi

dooky
dooky
12.04.2021 3 z 5

První díl se mi asi líbil o něco víc. V druhém už mě Teo štval, jak si neustále obhajoval svoje myšlenky a za úplně vším viděl jen to nejhorší. Chápu, že k tomu měl důvod z minulosti, ale čeho je moc toho je příliš.

LilluLong
LilluLong
31.03.2021 5 z 5

Dej aj štýl písania u mna 5*

Petra38
Petra38
13.03.2021 5 z 5

Ačkoliv jsem si prvni díl moc oblibila tak druhý mě nadchl ještě víc. Největším plusem pro mě byl pohled Erika, kdy jsem měla šanci ho poznat a vidět mu do hlavy. Co prožil,jeho vinu i jeho lásku. Takový člověk je neskutečně silný ale musí mít cíl a tím byl Teo. Společně překonali své démony a vyšli z boje zocelený. Za mě silný příběh ke kterému se ráda budu vracet. Doporučuji a díky autorovi ♡

Myška43
Myška43
29.12.2020 5 z 5

Chci Tea. Chci ho mít pro sebe každý den, každou noc, každou zatracenou chvíli svého podělaného života. Vím, že si to zasloužím, jeho si zasloužím.
Mám toho plné zuby. Všechno, co jsem vnímal, homofobní narážky a urážky - už je nechci snášet, aniž bych sám sebe bránil. Co je na mně horšího oproti ostatním? Ubližuju někomu? Vraždím někoho? Pohoršuju snad společnost tím, že nepatřím do správné škatulky?

Ano pane spisovateli, opravdu moc jste mě překvapil tímto pokračováním. Líbilo se mi střídání pohledů. Díky tomu jsem měla možnost poznat více do hloubky i Erika. Musím napsat, že téměř po celou dobu četby, jsem se usmívala a neskutečně si to užívala. Tea mi bylo moc líto, jak bojoval se svojí špatnou zkušeností s Liborem, jak byl žárlivý a podezřívavý. Erika obdivuji za jeho trpělivost a podporu.

Pochyboval jsem o šťastných koncích, i když jsem pořád doufal...
Díky Teovi už vím, že existují, že to nejsou jen fantazie našich nesplněných přání.

Na závěr bych chtěla napsat autorovi. Pište prosím další MM romance, jsou nádherné!!!!

Kešu1981
Kešu1981
20.09.2020 4 z 5

Pobavila mě akce na D1...Simír Gerchán by asi záviděl, což?

Lofda
Lofda
01.08.2020 4 z 5

První díl jsem četla už před rokem, takže jsem si vybavila už jen části, ale ten dojem, který na mě tehdy zanechal Teo, ten jsem si pamatovala. Tentokrát musím přihodit jednu *navíc, protože čtení mě bavilo o dost víc! Pominu-li zbytečně překombinovaný závěr a ty občasné zbytečné žárlivo-hysterické výbuchy, Teo mě teď vážně bavil a Erik..? Škoda, že ten chlápek není na holky ;-)

lusitta05
lusitta05
20.07.2020 4 z 5

Bolo to fajn. Prečítané za jeden deň, romanca medzi mužmi ma bavila a knihu som si užila.

Lee7
Lee7
24.06.2020 4 z 5

Rozhodně druhý díl zajímavější a nabytější i dějově lepší. :)

Pingu
Pingu
15.06.2020 5 z 5

Lepší než 1. díl, pobavila, opět krátké čtení na odpoledne k vodě. Námět zajímavý, neotřelý. Opět dávám plus za děj, kde to autor zná.

jirka9453
jirka9453
29.05.2020 5 z 5

No tedy! To byl druhý díl jako vyšitý. Teo s Erikem mě “chytili” už v Bossovi - a Alfa navázala a doplnila to vše ještě dokonaleji. Flashbacky do minulosti knihu zajímavě doplňovaly a tenhle styl vnitřní rozpravy dodal postavám ještě uvěřitelnější charaktery. Teo mi byl blíž ale hlavně proto, že si uvnitř procházel stejnými boji, jako já před časem sám v sobě. Rada zní - vypni hlavu, Teo, a poslouchej srdce!

Pardon za tu dětinskost na závěr, ale... - CHCI TŘETÍ DÍL! - :)

Autorovy další knížky

Alexander Stainforth (p)
česká, 1982
2019  77%Boss
2015  70%Pád noci
2020  77%V zajetí vášně
2019  72%Kráska a netvor
2018  71%Ďáblova nevěsta

Kniha Alfa Boss je v

Právě čtených2x
Přečtených235x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených10x
Knihotéce191x
Chystám se číst59x
Chci si koupit17x
dalších seznamech4x