Alison – milovaná kejklířka

Alison – milovaná kejklířka https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424645/bmid_alison-milovana-kejklirka-14A-424645.jpg 4 39 5

Dcéry čarodějnice série

< 2. díl >

Alison běžela tak, jak ještě nikdy v životě, pryč od La Trisanne, pryč od Černého Césara, zlého bandity, se kterým ji chtěla stará cikánka vyčachrovat. Nevyužije-li této příležitosti a nepodaří se jí utéci... Poháněna slepým strachem nepovšimla si muže, který vešel do brány, a vběhla mu přímo do náručí. Jen na kratičký okamžik mu měsíční světlo zalilo tvář a Alison se zděsila. Znala toho muže! Tisíckrát viděla jeho tvář ve svých snech. "To jste vy," zašeptala, neboť věděla, že tento cizinec rozhodne o jejím osudu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Alison: Geliebte Gauklerin , 2005


více info...

Přidat komentář

hankapimi
01.01.2024 2 z 5

Poprala jsem se s Alison, jednoduchý příběh, další ztracené dítě ze šlechtického rodu, příliš mnoho náhod, s prvním dílem jako přes kopírák. Odporný záporák přežil. Autorce historických romancí se nedá upřít čtivost a zdařilé popisování situací i pohnutek hlavních postav, i když historie klouže jen po povrchu. A jestli je to nejprodávanější autorka v Německu, tak bude chyba v mé maličkosti. Další díly číst nebudu.

pegasek
11.03.2023 4 z 5

Přijde mi,že dvojka byla slabší,než jednička,přišlo mi to takový chvilkama překombinovaný.zase na druhou stranu když je to série tak je dobře,že každá z těchto knih se odlisuje


Filatov
04.08.2022 4 z 5

I když byla dvojka rámcově podobná jedničce, tak byla o něco lepší, protože příběh se začíná více rozvětvovat a prolínat s prvním dílem, takže do sebe začne všechno zapadat a překvapilo mě, že Guy je opět na scéně. Myslel jsem, že už je s ním hotovo, ale ukázalo se, že sestrám ještě zatopí, to už je po druhém díle jasné.

moudivlacek
29.09.2016 4 z 5

Tak druhý příběh této série si v ničem nezadá s prvním. Další skvělý příběh o druhé dceři. Opětovně skvělé vylíčení jak dějové linie, tak samotných hrdinů. Opětovně mladá žena, kterou osud naučí postarat se sama o sebe a vzepřít se nepřízni osudu, a na druhé straně muž, statný, skvělý bojovník, avšak strašně moc se bojí dát na vědomost své pravé city.
Oba musejí prožít svým osobním peklem, aby pochopili, že patří k sobě a že jen po boku toho druhého budou tvořit nepřekonatelnou sílu lásky.

Nibiru
05.08.2014 5 z 5

Toto byla první kniha, kterou jsem od M.Cordonnierové četla a její strhující popisy vášní a pocitů hlavních protagonistů a napínavý děj mě úplně pohltily. Postupně jsem začala shromažďovat ostatní její knihy a musím říct, že většina mě nezklamala, proto ji považuji za jednu z nejlepších spisovatelek historických romancí, ať si kritika říká, co chce. Nakonec, je nejprodávanější autorkou tohoto žánru v Německu, takže čtenáři sami určí kvalitu jejích knih.
Pozor: Nezaměňovat tuto autorku s jinou podobného jména, a sice Michele Cordonnerovou!!! I zde na Databázi knih jsem zjistila, že si to mnohé čtenářky pletou!! Mají stejné iniciály M.C. , ale jsou to dvě různé osoby!!