A jak to bylo dál...?

A jak to bylo dál...? https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499269/bmid_a-jak-to-bylo-dal-XoC-499269.jpg 4 3 2

Jamwal a Nisha se do sebe zamilují, zatímco čekají v Dillí na semaforu na zelenou... To je jeden z patnácti příběhů, které Jeffrey Archer shromáždil ze všech koutů světa, aby z nich následně vytvořil svoji šestou sbírku fascinujících povídek. • Z Německa pochází povídka Dobré oko vyprávějící o cenné olejomalbě, která zůstala ve stejné rodině více než dvě stě let, dokud... • Na Normanské ostrovy nás zavede příběh Pouze pro členy, kde z vánočního bonbonu vypadne golfový míček a život mladého muže už nikdy nebude jako dřív... • V příběhu z Itálie se setkáme s mladíkem, který se snaží zarezervovat hotelový pokoj a nakonec skončí v posteli s recepční, aniž by tušil, že... • Do Anglie zavítáme v povídce Na jehlách, v níž žena vysvětluje svému manželovi, že pár značkových bot nemohl shořet, protože... Některé z těchto příběhů vás rozesmějí, jiné vás doženou k slzám. Všechny vás však uchvátí důvtipnou zápletkou i nečekaným koncem.... celý text

Literatura světová Povídky Příběhy
Vydáno: ekniha , Saga Egmont
Originální název:

And Thereby Hangs a Tale , 2010


více info...

Přidat komentář

Petronela16
04.01.2024 4 z 5

Moje prvé stretnutie s Archerom a ešte neviem, či bude aj ďalšie....Skratka a dobre, mala som náladu na nejaké poviedky a tieto mi celkom bodli .Nevravim, že boli všetky dobré, ale väčšina sa mi páčila.Preto nevylučujem ďalšie rande s Archerom.Na tentokrat však dosť, idem ďalej s mojimi milovanými krvákmi.

jaroiva
23.07.2022 4 z 5

Tentokrát bylo v souboru několik povídek, které byly na můj vkus moc politicky laděné, ale jinak opět správná směs poťouchlosti a škodolibosti spolu s dobrou pointou.
Archer nezklamal.