Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli bazar
Karel Šandera
nehodnoceno
První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.
Bazar (1)
300 Kč + 80 poštajako nová
Další zajímavé inzeráty v bazaru z kategorie Příroda, zvířata
Zoo na zámku
70 Kč
Zoo na zámku
50 Kč
Osud tažných ptáků
100 Kč
Sněhulčiny Vánoce
500 Kč=2 knihy Kč
Štítky knihy
cukrovary, cukrovarnictví cukr
Autorovy další knížky
1955 | Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli |
1957 | Konduktometrie |
1962 | Rukověť potravinářské analytiky |
1957 | Základy cukrovarnictví - výroba surového cukru a vedlejších produktů |
1945 | Polarisační přístroje v analytické, tovární a vědecké laboratoři |
Kniha Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli je v
Chci si koupit | 1x |