Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli

kniha od:

nehodnoceno
Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli obálka knihy

KoupitKoupit eknihu

První díl učebnice se zabývá pěstováním řepného semena a řepy, ochranou a hygienou cukrovky a věnuje pozornost cukrovce mezi sklizní a zpracováním. Je probrána cukrovarnické chemie, jsou vysvětleny základní fysikálně chemické a základní analytické pojmy a posléze je uveden návrh normy pro cukrovku.

https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/293090/zaklady-cukrovarnictvi-vyroba-cukru-zSI-293090.jpg
Žánr
Literatura naučná, Příroda, zvířata, Věda
Vydáno, SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Základy cukrovarnictví - výroba cukru v poli