Masové recepty
Miroslav Mayer (kuchařky)
Zásady správné výživy, příprava jídel, recepty na výsekové maso hovězí, vepřové, telecí, skopové, kůzlečí, drůbež, ryby, zvěřinu aj.
5 | 1 | |
4 | 0 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
drůbež vepřové maso masopust maso kuřecí maso
Autorovy další knížky
2002 | Zázraky mladého jasnovidce |
2005 | Zabijačka po domácku |
2004 | Bylinky naší babičky |
2005 | Babiččiny polévky |
2007 | Tradiční staročeská kuchyně |
Kniha Masové recepty je v
Přečtených | 1x |
Knihotéce | 1x |