Francouzská kuchyně
kolektiv autorů
O francouzské kuchyni je známo, že má nesporný primát mezi všemi kuchyněmi. A snad žádná kuchařská kniha na světě není s to ji postihnout v plné šíři. Ta, kterou držíte v ruce, se snažila zachytit ve 113 receptech nejznámější a nejtypičtější speciality jednotlivých oblastí a departementů Francie, které vycházejí z místních tradic a zemědělských výrobků - zeleniny, masa a především sýrů. Ke každému pokrmu také doporučujeme nejvhodnější druh vína, samozřejmě francouzského.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1999 , Knižní klubOriginální název:
Frankreich kulinarisch
více info...
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
Autorovy další knížky
Kniha Francouzská kuchyně je v
Přečtených | 2x |
Čtenářské výzvě | 1x |
Knihotéce | 4x |