Šepot z lesa diskuze

Šepot z lesa https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/488693/bmid_sepot-z-lesa-5nL-488693.jpg 4 925 294

Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce. Z hlubin minulosti se vynořují nejen staří známí, ale i děsivé vzpomínky. Navíc zjistí, že kamarád nebyl ani zdaleka jediným, kdo se v okolí ztratil. Začne na vlastní pěst pátrat po tom, kdo – nebo co – za zmizeními stojí. A stopy, jež nachází, ho pomalu vedou do míst, jaká si nedokázal představit ani v nejhorších nočních můrách… Mysteriózní thriller, který si oblíbí čtenáři Jozefa Kariky nebo C. J. Tudor!... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

gandi2540
01.11.2023 3 z 5

Zajímavý a dobře napsaný horor. K logice příběhu, bych mel jen jednu připomínku. Hlavní hrdina se neustále boji, ze kdyby se někomu svěřil se svými poznatky, tak ho zavřou do blázince. Cítím ovšem, ze je to scenáristická berlička. Dneska můžete tvrdit jakoukoliv blbost, vybírat na to vstupné a pronajmout si k tomu přednáškové centrum vysoké školy. Hrdina klidně mohl konzultovat s nějakým psychiatrem, jako novinář mel určíte spoustu kontaktu a projit nějakým vyšetřením. Mimochodem tenhle typ zápletky, kde hlavni hrdina bude nespravedlivě nařčen ze zločinu, který vyšetřuje, to je takové zatracené klišé :( Rád bych někdy zažil thriller, kde s tím hrdina počítá a svoje protivníky prečůrá. Ovšem i přes tyto drobnosti se kniha poslouchá/cte jedním dechem a proto výrazně zabolí ten konec... Proč takhle ? Představte si, ze by Hrabe Monte Christo, koncil pote co Edmund uteče z pevnosti If nebo kmotr pote, co se Mike Corleone ujme vlády familie po smrti Dona Corleona. Ten konec mě neuvěřitelně frustruje a připravil mi par bezesných noci. To neslo napsat par stránek, kde by vesnici zavalil sesuv pudy, vyšetřovatele nesejmul GIPS a noviny ve kterých hrdina pracoval nezkrachovaly ? :))))) (Nadsazka.)

Pavel838
26.08.2023

Napínavé čtení z domácího prostředí, postavy jsou normální lidé s běžnými charaktery, se kterými se lze snadno ztotožnit. Na rozdíl od zmiňované C. J. Tudor zde nejsou nechutné popisy rozřezaných mrtvol ani sadističtí psychopati a jako jejich protiklad v černobílém světě hrdinní čestní a nekonečně obětaví vyšetřovatelé, kteří navzdory vší nepravděpodobnosti porazí v nerovném boji zlo, jako v každém hloupém americkém filmu.


LadaLil
06.02.2023 5 z 5

Jeden z nejlepsich hororu, ktere jsem kdy cetla. Naprosto jednim dechem.

Dvorik
18.10.2022

Kniha v tomto vydani neni vazana! Je to paperback.