Miluju tě. Já vím diskuze

Miluju tě. Já vím https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471657/bmid_miluju-te-ja-vim-elp-471657.jpg 4 515 515

Avy si v reálném životě skoro nikdo nevšímá. Sice jí tak projde kdeco, ale jinak ji to pěkně štve. Na Instagramu je však populární skoro jako Baby Yoda a její cosplaye mají tisíce lajků. To hezouna Chrise Cartera žere celá škola nonstop – včetně Avy. Jenže co z toho, když s ním nedokáže ani mluvit? S tajemným klukem, co jí začne psát, tenhle problém nemá. Z rande naslepo se ale většinou vyklube průšvih, takže mise zní jasně: odhalit jeho identitu, než Avu najde sám.... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Lenka.Vílka
14.05.2021

Atuin: třeba dost lidí nechce falešně zvyšovat hodnocení knihy tím, že jí nebudou jako první díl, číst. Nebo chce vědět, kam se autorka posunula. Mmch, v době, kdy lze knihu přečíst (přepočtem) zadarmo hned, co vyjde, tak proč si jí nepřečist? Peníze za to vyhozený při nejhorším nebudou ;)

Litocha
06.05.2021

Zajímalo by mě, kdo proboha mohl jako podobnou knihu uvést Dopisy ztraceným. To, že se s někým neznámým píšu a že oba chodíme na střední, přece neznamená, že je knížka podobná. Dopisy ztraceným jsou úplně jiný level. To je jako srovnávat Láďu Hrušku a Jamieho Olivera nebo Gordona Ramsaye – všichni přece vaří a mají svůj televizní pořad.


Atuin
03.05.2021

Synovea..a je nutné číst nějaké ( byť třeba volné) pokračování u něčeho kde mě už první " díl" zklamal? Vůbec dost je zde komentářů podobného typu, jako by snad autorka měla napsat po navždycky nějaký filozofický traktát a ne další dívčí románek. To je jako nutnost číst ( a pak špatně hodnotit ) něco co vím že se mi nebude líbit?

A.books
19.04.2021

Docela mě zajímá jak se bude vyvíjet život Avy