Miluju tě. Já vím přehled

Miluju tě. Já vím https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471657/bmid_miluju-te-ja-vim-elp-471657.jpg 4 515 515

Avy si v reálném životě skoro nikdo nevšímá. Sice jí tak projde kdeco, ale jinak ji to pěkně štve. Na Instagramu je však populární skoro jako Baby Yoda a její cosplaye mají tisíce lajků. To hezouna Chrise Cartera žere celá škola nonstop – včetně Avy. Jenže co z toho, když s ním nedokáže ani mluvit? S tajemným klukem, co jí začne psát, tenhle problém nemá. Z rande naslepo se ale většinou vyklube průšvih, takže mise zní jasně: odhalit jeho identitu, než Avu najde sám.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluju tě. Já vím. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (140)

Imaginárium
30.03.2024 4 z 5

Kto ste si obľúbili Avu z prvej časti, tak táto kniha je presne pre Vás, bude jej tu presne toľko, aká je aj hlavná hrdinka = trochu moc.

Ava je zvyknutá celú strednú prechádzať ako to neviditeľné dievča, lebo nech urobí čokoľvek, aj tak si ju nikdy nikto nezapamätá. Samozrejme musí mať obrovský crush do kapitána školského futbalového týmu, ktorý ako jej pravý opak, stojí vždy v centre diania. Všetko sa ale mení, keď jej začne vypisovať neznáme číslo a Ava v ňom začne vidieť chlapca svojich snov.

Rovnako ako prvá časť, aj “Miluju tě. Ja vím ma hodne bavila, páči sa mi dynamika textu, spôsob písania a odľahčený dej. Z každej stránky presakuje energia a nezamenitelný štýl Oly. Bála som sa, že budú hlavné hrdinky ako cez kopírák, ale thank god každá má svoju vlastnú osobnosť.

Kniha je vymazlená o spotify playlisty, ako vždy skvele graficky spracovaná s odkazmi na knihy, filmy a seriály, ktoré pozná snáď úplne každý. Ako bonus je v knihe zakomponovaný svet cosplayerov, čo je originálne a veľké plus, užila som si to na max.

alnovka82
07.03.2024 2 z 5

Po prvním dílu, byl tenhle pro mě velkým zklamáním. Hlavní hrdiny jsem si nedokázala oblíbit. Většinu knihy jsem se nudila.


katerina1237
14.12.2023 5 z 5

Tak toto bylo neskutečně vtipné, krásné a je to vše co si můžete od romantiky přát. Nejvíc mě bavili ty QR kódy, ikdyz jsem ty playlisty teda nemohla poslouchat u čtení protože to já nedokazu, ani se nenaděju a už tancim po pokoji :)
Bylo to teda hrozně předvídatelné ale ze čtecí krize vytáhne spolehlivě. Zprávy prostě supeeeer. Avu mám docela ráda, možná je to proto, že mi povahou připomíná pár lidí kolem mě. A těším se na další díl samozřejmě

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (17. týden)

25.04.2021


Citáty z knihy (4)

Každý si zaslouží být hlavním hrdinou něčího příběhu.


Vím, že jsem říkal, že život není Muzikál ze střední. Ale kvůli tobě klidně na chvíli bude.


Nemůžu říct, že bych ji vyloženě nenáviděla, spíš je otravná ... asi jako aktualizace systému. Vždycky když na vás vyskočí, řeknete si teď ne (a ve skutečnosti si myslíte nikdy).


Více citátů z knihy najdete u autora.


Ocenění knihy (1)

2021 - HumbookAwards (Nejlepší česká kniha roku)


Kniha Miluju tě. Já vím v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených637x
ve Čtenářské výzvě122x
v Doporučených44x
v Knihotéce253x
v Chystám se číst118x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech13x