Hřbitov prasátek diskuze

Hřbitov prasátek https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201573/bmid_hrbitov-prasatek-201573.jpg 4 67 12

Začínají prázdniny a do obce Labská Stráň přijíždí rodina učitele Josefa Vodrážky, která si zde pronajala na léto chalupu. Josef, jeho žena Jana, a jejich dcera Jarmilka, která trpí nechutenstvím, jsou z chalupy a jejího okolí nadšení. Hned první večer se Josef seznámí s podivínským sousedem Hroudou, který si jednak rád přihne, ale ještě raději mluví o tom, že přijeli do kraje, jak on říká, „tajemnýho, kterej každýho poznamená a změní“. Jestli a jak se rodina Josefa Vodrážky změní a jak ji poznamená tajemno a magie, se dozvíte, když se začtete do řádek komediálního „gastronomického“ hororu, který byl inspirován knihou Stephena Kinga Řbitov zviřatek.... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

lazarus
03.08.2014 3 z 5

No, napsal jsem to já a stojím si za tím. Už jsem něco přečetl a tahle knížečka je pro mě asi nejslabším dílkem roku. Místy je to věru vtipné, ale ne zase dost na to, abych si to zapamatoval. Dobře zvládnutý styl vyprávění má podle mne třeba King, Simmons, Bradbury, nebo Tučková. Pan Deli má ještě co vybrušovat a ladit.

Pardubičák
27.05.2014 5 z 5

Někdo v hodnocení napsal, že mu Hřbitov prasátek připadá jako slohovka studenta. K tomu jen poznamenám, že takové studenty bych rád měl. Na kurzech tvůrčího psaní dávám "Hřbitov" za příklad dobře zvládnutého stylu vyprávění a dialogy jako ukázkový příklad toho, jak by měl dialog vypadat!