Cizí dluh diskuze

Cizí dluh https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475897/bmid_cizi-dluh-qYi-475897.jpg 3 498 106

Démoni z Los Angeles série

1. díl >

Kdo se rozhodne podepsat smlouvu s ďáblem, musí být připravený na všechno. Po otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele – Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles. Lhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu: život výměnou za to, že se její tělo stane jeho majetkem. „Mohu být tvůj pán, nebo tvůj kat. Klidně tě tady a teď zabiju.“ Cizí dluh není jen další z řady romantických příběhů. Je plný nečekaných zvratů a střetů dvou různých světů, kde se moc a nadvláda mísí s touhou a vášní. Autorka bez příkras popisuje drsný život mafianského podsvětí Los Angeles i temná zákoutí lidských duší. Dokáže mladá, nezkušená dívka ustát střet s pohledným mužem, jehož srdce před lety zkamenělo? A co se stane, když časem oba zjistí, že je spojuje víc, než by chtěli? „Podepiš smlouvu s ďáblem, kotě. Podepiš a tvoje tělo i duše budou patřit jen mně. Udělej to, pokud nechceš zemřít. Budeš moje a jen já rozhodnu, jestli jsi splatila dluh.“... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Nie mój dlug , 2020


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Lenka.Vílka
09.02.2022 odpad!

Omlouvám se, musím se vypsat z toho, co jsem si přečetla v komentáři u knihy:

"Řeknu vám jediný, pokud by mafiánský bossové vypadali tak, jak jsou vyobrazení v knihách, věřte mi, že bych byla hrdou nositelkou stockholmského syndromu a menšího dluhu."

Ano, protože když je chlap hezkej, tak se k nám může chovat takhle (autoři se tímto způsobem vysmívají stockholmského syndromu), a tak je to ok, a my mu to celé propocené blahem dovolíme. Ale když je hnusnej, je to úchyl, kterej nás zneužije, a proto patří do vězení.

Já vím, proč jsem knize dala odpad. Chápu, proč tomu někdo dal pět hvězd. Ale argumentovat takhle? Jejich první sex se podle popisu situace řadí do znásilnění.

Takže na policii potom holka řekne?: Ale jo, on mě v tom parku přepadl, potom si posvítil baterkou do svého krásnýho ksichtíku, a všechno bylo fajn.

No, a jak koukám, vlna těhle zvhrlostí jen tak neskončí, protože, jak si tady čtu, čtenářkám se to líbí. A kdo ví, zda jenom v rámci fikce. Z dost komentářů si začínám myslet, že kdyby se jim něco podobného stalo, tak by to pro ně byla vlastně výhra.

A to má být v pořádku? ....

Lenka.Vílka
26.10.2021 odpad!

Buggii555: ještě ne


buggi555
26.10.2021

Jde tato kniha zakoupit jako ekniha?

Lenka.Vílka
24.07.2021 odpad!

"Cizí dluh není jen další z řady romantických příběhů."
Asi mám restíky ohledně toho, co je romantika :D

Štítky knihy

Los Angeles

Autorovy další knížky

Kinga Litkowiec
polská, 1994
2021  67%Cizí dluh
2022  69%Nová zkouška
2022  70%Ve jménu pomsty
2023  71%Proti pravidlům
2024  %Jacob

Kniha Cizí dluh je v

Právě čtených6x
Přečtených686x
Čtenářské výzvě51x
Doporučených13x
Knihotéce331x
Chystám se číst219x
Chci si koupit36x
dalších seznamech9x