Alfa Boss diskuze

Alfa Boss https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412809/bmid_alfa-boss-sga-412809.jpg 4 172 40

Boss série

< 2. díl

POKRAČOVÁNÍ MM ROMANCE BOSS ​ Co se stane v pohádce, ve které princ najde svého prince? Budou žít šťastně až do smrti, nebo jim osud přichystá další překážky? Erik a Teo to ani tentokrát nemají jednoduché, stín minulosti nad nimi visí jako bouřkový mrak. Erika pronásledují noční můry, Teo zjišťuje, jak velké problémy má s důvěrou a jak snadno by mohl jejich vztah zničit. Ale pokud někoho milujeme, neměli bychom podniknout třeba i ten sebeztřeštěnější plán, abychom ho získali zpátky? Alfa boss je emotivní gay romance o lásce, bolesti a cestě za vykoupením, ale především o tom, že po každém konci může přijít další příběh.... celý text

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

KnihomolkaYulča
24.06.2019 5 z 5

Ti co nečetli první díl, pod názvem Boss, tak to prosím dál nečtěte, jinak vám vyspoileruji trochu víc první díl.!!!!!!!
Příběh začíná Erikovou minulostí a největším tajemstvím, které ho hrozně tížilo po celou dobu prvního dílů. Když se Erik probouzí a Teo je pryč, kam zmizel? Před hotelem potká svojí manželku Soňu. Udělá mu scénu, že jí podvedl s chlapem, ale Erik je odhodlaný, jít s pravdou ven a odmítá žít dál ve lží. Tak ji oznámí, že se chce rozvést a že už to tak dál nejde a že už nechce předstírat, že je tím kým není. Ale že o budoucnost se nemá obávat, že ji a dítě zabezpečí. Jenže ona to nechce vůbec slyšet, je ochotná na vše zapomenout a dělat, že se nic nestálo. A proč? Protože Erika musí hrozně milovat, jiná možnost prostě není. Erik je hrozně dotčeny, že ho zasypala nadávkami, ale čemu se můžeme divít. Když žena miluje svého manžela a on ji oznámí, že chce být s chlapem, musel se ji v ten okamžik zhroutit svět. Nakonec odjela a co se stálo pak, neprozradím. Lidí by neměli tajit orientací, už kvůli sobě a už vůbec ne kvůli partnerům, kterým to může ve finále ublížit a to dost. A též mi z toho vyplynulo, že Erik bude nejspíš Bisexuál. Proč, protože gay nedokáže být s ženou vůbec :D .
Dále, žijí spolu, Teo opět se vrací do práce na stejnou pozicí grafika. Dostane novou kancelář, která je hned vedle Erikové kanceláře. Zjišťuje, co se tam bez jeho přítomnosti dělo,že firma KaMa jde špatným směrem a snaží se vše dát zase do kupy. Zjišťuje, že Erik má sekretářku a že bude zároveň i jeho. Teo udělá první zářivou scénu.

Následně Erik nájme nového člena (jménem Leoš Kučera) do práce, a začne se vše hroutit. Začnou ztrácet potenciální zákazníky, Erikovi stále nic nedochází a mává nad tím rukou. Kučera mezitím rozvrací vztah Erika a Tea. Teo neskutečně žárlí a začíná pátrat, proč jím odchází klienti a chce vědět víc o Kučerovi. Nakonec při pátrání byl načapán Erikem, a se složkou v rukách tvrdí, že hledal informace o Lucii, která tam pracovala se všemi smlouvami od svého nástupu a že mu nesedí. A když mu Erik vzal z rukou složku a koukl se dovnitř a zůstal v šoku, až teprve tehdy mu to docvaklo. A co? A co? Nooo, neřeknu. :D Přečíst si to budete muset sami. Erik vymyslí boudu na Kučeru, se svojí kámoškou Norou. A spáchají to v Brně. Kam se též vydá i komando "kobra 11", no musím jim tak říkat, nasmějete se. :D
Jsem hrozně ráda, že se v knížce objevuje místy i má milovaná Bridget Jonesová
Kniha se opět a jako vždy od Pána Spisovatelé četla samá, oddechové čtení. Plné zvratů a intrik. Alfa Boss je o proti prvnímu dílu, podle mě, víc nadupaný dějem. Je o kapku lepší jak Boss.
14 kapitola je naprosto úžasná. Je to víc z pohledů Erika. Erik mi přišel víc uťápnuty a Teo byl dost v ráži. :D

A doufám, že ještě někdy bude pokračování tohoto úžasného párů, který jsem si zamilovala a ne jen já.

Jinak Kučera mě nehorázně vytáčel, už jsem měla 100 chutí, ho někde za rohem přiškrtit. :D
Jinak, je to fakt pro osoby straší 18 let, je to prošpekované erotikou a to opravdu dost!

Knize udělují : 6 hvězdiček, jedná hvězda navíc, protože se tam objevilo mé jméno :D

Autorovy další knížky

Alexander Stainforth (p)
česká, 1982
2019  77%Boss
2015  70%Pád noci
2020  77%V zajetí vášně
2019  72%Kráska a netvor
2018  71%Ďáblova nevěsta

Kniha Alfa Boss je v

Právě čtených2x
Přečtených237x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených10x
Knihotéce192x
Chystám se číst59x
Chci si koupit17x
dalších seznamech4x