Wendy Higgins

americká, 1977

Diskuze (15)

Přidat příspěvek

FairyD.
24.04.2020

Milujem autorkinu trilógiu. Už pri prvej časti som mala problém odložiť knihu. Hlavné postavy sú jednoducho úžasne. Trilógia je fantasy ale je super ako hlavné postavy prežívajú v ľudskom svete a snažia sa vysporiadať aj s ľudskými problémami. Knihy majú napätie, drámu, akciu, nie je strany aby sa niečo zaujímavé neudialo. Knihy sú plné rozličných pocitov. A samozrejme za všetkým stojí zakázaná láska, boj dobra a zla, a nesmie chýbať záchranná sveta. Dej pokračuje plynulo a čo sa mi páči najviac je že mnohé časti deja sú nepredvídateľné. Pri tejto sérii nemáte pocit že zvyšne knihy čítate aby ste dočítali sériu, pretože podľa mňa v tejto sérii je každá kniha výnimočná a má niečo v sebe čo ta predchádzajúca nemala. Človek sa pri nej nenudí, nie sú tam časti ktoré iba zbytočne naťahujú knihu ba dokonca sa opakujú. Všetko je k veci, všetko pekne opísané a vysvetlené. Vedela som sa vžiť do deja a hlavne do postáv. Jednoznačne knižná séria ktorá si dokáže udržať čitateľa dokonca.

angelbooks
28.12.2016

První díl této série mi půjčila kamarádka, která byla z jeho přečtení opravdu nadšená a mě se taky zalíbila.
Musím číst že se W. Higginsové tato série opravdu povedla.
Pro mě je to jedna z nejlepších autorek.


ketvin
09.12.2016

Série mě strašně bavila, první díl byl sice nejslabší, ale to není tak ojedinělé :) Úžasné postavy, originální příběh, ojedinělé myšlenky. Anna je nejdříve taková až moc hodná a čistá, ale když se to pak začne měnit, je s ní sranda. Kaidan přesně naopak, nejdříve je temný a zlý, ale zamilujete se do něj. Všechny postavy jsou sympatické, záporáci pak vzbuzují přesně ty emoce, které mají. Určitě si sérii přečtu znova.

EnHydrax
10.08.2016

Moje milovaná Wendy Higgins, která mě dokázala se vcítit do příběhu mladé Anny ze Svůdné trilogie. Plakala jsem, radovala se, nadávala a neustále slintala nad krásným Kaidanem. Její příběh opravdu stojí za přečtení, protože je opravdu perfektní. Doufám, že i u nás v ČR se přeloží kniha z pohledu Kaidana, ale i ostatní její knihy, jelikož pokud se tak stane, rozhodně budu mezi prvními, kteří do knih zainvestují!

kristina4300
22.07.2016

Doporučuji ❤️ .Autorka vše živě popisuje .Kdyz jsem knihy četla ,tak jsem si je zamilovala ,protože jsem si živě před očima dokázala ten příběh představit . Také se mi hrozně líbí jak autorka komunikuje s fanoušky . Ja už ji několikrát děkovačka za to ,ze píše a kladla jsem ji par otázek a odpověděla mi během par minut a zato jsem hrozne rada

Katučka
26.06.2016

Svůdná trilogie- jedním slovem: D O K O N A L O S T !!
Totálně jsem si trilogii zamilovala. Celou jsem ji s neuvěřitelným zápalem přelouskala během jednoho týdne. Pokud si něco zaslouží zfilmování, tak je to rozhodně tato svůdná věcička. Doporučuji všem milovníkům fantasy románů!

verulik196
27.02.2016

Pro helena4046:Těžko říct, tak pro teenagery. Já to četla v 13 a musím říct, že jsem nadšená!

helena4046
21.12.2015

kdo četl, prosím, od kolika let čtenáře byste odhadli vhodnost trilogie? Děkuji

Always a reader
12.07.2015

Je to skvělá spisovatelka. Vážně tak skvělé popsané scény. Příběh, postavy, jak vzhled tak charakteristika. Těším se na další úžasné knížky, které prostě musí být.

helca6016
03.04.2015

Její trilogie je opravdu nejlepší, co jsem kdy četla :)
Podle mě nejlepší spisovatelka!
Její knížky moc doporučuju a těším se na další! :)

anna1111
29.03.2015

tuhle autorku jsem si zamilovala svudná trilofie je ta nejlepší co jsem kdy četla

ElissAnn
04.03.2015

Já tu autorku "žeru". Svůdnou trilogii DOPORUČUJI! Každý si zamiluje Kaidana Rowe! ♥

+Líbí její komunikace s fanoušky. Já sama jsem sní komunikovala na twitteru.

Gabika56
30.12.2014

Série Sweet Evil mě nadchla! A těším se na další knížky od této autorky! Zatím mě vůbec nezklamala, čte se to prostě samo...

NikinkaFantasy
08.12.2014

Úžasná spisovatelka, která píše perfektní knížky! Jen tak dál, Wendy! :-)

Betnka81
19.09.2014

Tato spisovatelka je jedna z nejlepších, píše velmi zajímavé knihy a moc mě baví :D