Marek Eben

česká, 1957

Diskuze (6)

Přidat příspěvek

Lele61
21.06.2023

Marek Eben je dle mého názoru vynikající moderátor, který je charakteristický svým jemným inteligentním humorem, lehkou ironii a nadhledem a v neposlední řadě pak také používáním krásné spisovné češtiny. Po jeho knížce Myšlenky za volantem si ho navíc zařadím i jako zajímavého spisovatele :-)

Eicherik
09.11.2021

Jak si poradí korektní Česká televize s výroky, které pronáší pan Eben v pořadu StarDance? :-) Doufám, že to opět nebude dvojí metr.


EvikU.
28.01.2021

Marek Eben je OSOBNOST! Mám ráda pořady, které moderuje. Mám ráda filmy ve kterých hraje. Líbí se mi i písničky, které zpívá se svými bratry. A po knize Myšlenky za volantem ho mám ráda i jako spisovatele. Dávám si Marka do oblíbených a určitě mrknu i na nějakou jeho další knihu.

TaLu
11.12.2018

V jeho osobě pokračuje to, co nám dává mezi jinými národy jedinečnost. Inteligentní humor a krásná čeština.
Kdysi seriál Kamarádi a jeho neuvěřitelný Váleček. V současnosti moderování StarDance a samozřejmě jeho písničky.
Pokud budeme mít osobnosti, jež vládnou inteligentním humorem a krásou češtiny, bude mě naplňovat hrdostí, že k tomuto národu patřím, přesto, že se jako jiné země, dopouštíme mnoha chyb. Máme na čem stavět, v našich kořenech je historie plná skvělých osobností, které povzbuzují naději do budoucna.

tyzik.cejka
08.05.2013

Jeho televizní pořady miluji

WEIL
28.08.2011

Populární moderátor, ve svém raném období i herec, a taky písničkář.