Na plovárně s Markem Ebenem

Na plovárně s Markem Ebenem https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/141545/bmid_na-plovarne-s-markem-ebenem-nsE-141545.jpg 5 28 9

24 osobností z umění, sportu, vědy a podnikání se zpovídá oblíbenému moderátorovi - Portréty všech hostů i fotografie z natáčení - V polovině září velké PR k pětistému dílu pořadu Na plovárně - Marek Eben letos opět moderátorem Star Dance - Po celý říjen plakáty v pražském metru - Ideální dárek pro každého Výběr toho nejlepšího a nejzajímavějšího z pořadu Na plovárně. 264 stran poutavého čtení, které vás poučí, potěší i překvapí. Z osobností tohoto průřezu vybíráme: Bohdan Pomahač, Pavel Nedvěd, Eva Jiřičná, Tomáš Sedláček, Stanislav Bernard, Iva Janžurová, Otakar Motejl, Antonio Banderas, Pavel Pafko a další.... celý text

Přidat komentář

marabart
08.11.2023 5 z 5

Velmi inspirativní, obohacující a milé čtení. Líbí se mi široké spektrum vybraných osobností. Knize by přispěla o něco lepší korektura a kontrola některých faktů (např. fáze ME 2004 u Nedvěda), ale to je spíše detail.

Jutyska
07.10.2023 5 z 5

Milé, zajímavé, inteligentní, vtipné... jako sám autor.


Ctukudychodim
10.01.2021 5 z 5

Pana Ebena mam rad. Rozhovory vede s uctou ke zpovidanym, coz dnes kazdy nedela.

MaxQ
23.03.2020 4 z 5

Vybráno pečlivě a s citem to nejlepší z rozhovorů s Markem Ebenem. Dokonce i u lidí, kde bych řekl, že mi nemají, co říct (sportovci :), jsem se něco zajímavého dozvěděl.

alisie
06.01.2016 5 z 5

Rozhovory jsou milé a zajímavé. Knížka musela u mě uspět, pana Ebena si velmi vážím. Kniha byla správnou volbou na narozeniny, šetřila jsem si jí až do dalšího roku. :)

Janka7
05.08.2015 4 z 5

Výborné čtení.... Marek Eben je osobnost, která se umí ptát. Stojí za přečtení...

pagac17
11.03.2015 5 z 5

Opět výborné počtení na otázky a odpovědí 24 vybraných osob. Marek Eben je nedostižný moderátor. Na každého zpovídaného je vzorně připraven. Jazyková bariéra neexistuje. Dověděl jsem se opět mnoho, co jsem ani netušil. Snad mě osobně zaujal rozhovor s Raymondem Moodym o Životě po životě. Závěrečná otázka -Po tom, co vše víte, byste se měl na smrt těšít, pak budete mít jasno. Závěr odpovědi Moodyho- Procházíme asi nejkritičtějším obdobím v dějinách. Zachvacuje nás marasmus okamžitého uspokojování, lidé nechtějí slyšet o žádných problémech, chtějí mít všechno a hned bez vynaložení zvláštní námahy a bez dlouhého přemýšlení. Zaklínáme se vědou, pokrokem, právem na to a na ono...Ale zdravý rozum ztratil svou váhu.

Eleanorra
17.10.2013 3 z 5

Soubor rozhovorů 24 osobností - veřejně známých umělců i "obyčejných" lidí, kteří však vynikají v určité oblasti nebo mají nějaké zásluhy. Otázky Marka Ebena potvrzují jeho moderátorský talent.
Knihu hodnotím průměrnými třemi hvězdičkami, protože jde o pouhý přepis rozhovorů z televizního pořadu (který je mimochodem stále dostupný na webu ČT). Kniha tedy nenabízí oproti televiznímu formátu něco navíc - např. informace o pozadí rozhovorů apod.

dalimoni
27.09.2013 5 z 5

Kniha rozhovorů Marka Ebena se zajímavými osobnostmi působících v různých oborech od sportu po lékaře nebo herce. Některé osobnosti jsou mediálně známé (např. Antonio Banderas, Iva Janžurová, Pavel Nedvěd, Otakar Motejl...), jiní jsou sice méně mediálně známí, ale působí v zajímavých oborech, ve kterých patří mezi špičkové odborníky. V knize se dočteme o velmi zajímavých osobnostech (nejen českých), co je ovlivňovalo při práci i v životě....

Štítky knihy

Marek Eben, 1957

Autoři knihy

Marek Eben
česká, 1957
Jiří Janoušek
česká, 1943

Kniha Na plovárně s Markem Ebenem je v

Právě čtených1x
Přečtených37x
Doporučených2x
Knihotéce14x
Chystám se číst7x
Chci si koupit4x