Na plovárně 3

Na plovárně 3 https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82817/na-plovarne-82817.jpg 4 15 5

JIž třetí výbor nejzajímavějších televizních rozhovorů Marka Ebena v rámci stále oblíbeného cyklu, o jejichž knižní zpracování se zasloužil Jiří Janoušek. Ve třetím díle se setkáte s 26 zajímavými českými i zahraničními hosty, kteří ve svém oboru hodně dokázali, mají nám co říci a často prožili i velmi neobyčejný životní příběh. Patří k nim vědci (například Helena Illnerová), hudebníci (např. Miroslav Vitouš), herci (např. Robert Redford), výtvarníci (např. Jiří Anderle), sportovci (např. Dana Zátopková), podnikatelé (např. Tonino Lamborghini), ale třeba i významní kněží (např. kardinál Špidlík) či právníci (spolutvůrce ústavy Vojtěch Cepl).... celý text

Žánr:
Literatura česká

Vydáno: , Výběr
více info...

Přidat komentář

Achillesaželva
20.03.2024 5 z 5

V posledních letech, kdy přibylo množství podcastů a jiných pořadů ve formátu rozhovorů s hosty a čím je jich víc, tím větší devalvace kvality, a to jak moderátorů, tak i pozvaných (dnes každý může hovořit o všem, ať už je objektivně kompetentní, či ne...). Tato kniha je zárukou, že jak Marek Eben, coby tazatel, tak i respondenti rozumí svému oboru, jsou to lidé, kteří už v životě něco zažili a mají tak co říct. Kniha je rozhodně obohacením. Doporučuji!

georginaa
12.09.2022 3 z 5

Marek je velice precizní na rozdávání otázek svých hostů. Je to příjemné posezení a nikdy se nestalo, že by tam byl nějaký problém, nebo najednou nevěděl co říct. Kniha je vlastně napsaná z pořadu, kde vystupoval se svými hosty a opravdu je to záživné povídání.


Shindy
19.08.2016 5 z 5

Pan Eben mě nikdy nezklame. Vždy bravurně připravené otázky, které se jen tak někde nedočtete, velice zajímaví hosté. Moc pan Ebenovi děkuji, troufám si říci, že mě knihami Na plovárně obohatil.

pagac17
17.03.2015

Opět jsem přečetl 26 televizních rozhovorů Marka Ebena. Zajímaví hosté, zajímavé otázky Marka a ještě zajímavější odpovědi dotázaných. Hodně jsem se přiučil. Jako můj komentář v předchozí publikaci, chválím Marka Ebena za jeho vzornou přípravu a nastudování otázek. Nemělo to chybu

WEIL
28.08.2011

Zajímavá kniha, jejíž obsah koresponduje s pořady České televize, kdy je možno se díky otázkám M. Ebena něco dozvědět o zajímavých lidech.

Štítky knihy

Marek Eben, 1957

Autoři knihy

Jiří Janoušek
česká, 1943
Marek Eben
česká, 1957

Kniha Na plovárně 3 je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x