TheB TheB diskuze u knih

☰ menu

Boj o trůn Boj o trůn Amanda Hocking

Podle mě nejlepší díl z celé trilogie. Celou dobu se něco dělo, ani chvíli jsem se nenudila. Wendy hodně dospěla. Finna jsem chvílema už ani nemohla vystát a celou dobu jsem fandila Lokimu.

*SPOILER*
Možná to ale všechno dopadlo až moc skvěle (což je na jednu stranu samozřejmě dobře), ale když dopadne vždycky všechno skvěle, zní to až moc pohádkově. Trochu mě naštvalo, že Loki vážně neumřel (i když jsem si přála aby žil), ale podle mě by to kniha byla trochu lepší, reálnější, dojemnější :)

01.12.2014 4 z 5


Hlas nože Hlas nože Patrick Ness

Kniha se četla skvěle, líbí se mi způsob jakým je napsaná. Čte se dobře, nechce se vám přestat. Hned se vrhnu na další díl.

*SPOILER*
Jediný co mi vadilo, bylo, jak se Aaron pořád vracel. Když se u nich objevil asi po čtvrtý, tak jsem si říkala "jako vážně?!" To už mi přišlo spíš vtipný.. Haha, nezničitelnej Aaron.
A Mancheeho mu nikdy neodpustim!

21.10.2014 4 z 5


Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Prostě super :) Akorát jsem se už pak často ztrácela a přemejšlela nad tim - kdy se to teda všechno stalo, jakej to musí mít dopad na budoucnost, atd. Spoustu věcí už jsem ani nechápala :D No, ale na konci se to tak nějak docela hezky vysvětlilo.

*SPOILER*
Moc jsem ale nepochopila to s tim Jamesem. Tim, že mu pomohla, tak by to znamenalo, že změnila milost a vlastně by ho nikdy nepotkala ne? No, takhle jsem nechápala víc věcí, ale to asi nemá cenu řešit :D

30.07.2014 5 z 5