Knihomolová Knihomolová diskuze u knih

☰ menu

Billy Summers Billy Summers Stephen King

@morte Tak teď jsem si poprskala displej... tím srovnáním jste pobavil.

25.05.2022


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Také mi trochu nesedí ten konec. Všichni tři mlčeli, ale byli tam s Darby celkem čtyři, takže? Byla Darby jen imaginární kámoškou Jay nebo chyba v počtech? Jak tomu rozumíte vy?

10.01.2019 3 z 5


Stephen King: Čtyřicet let hrůzy – Život a dílo krále hororu Stephen King: Čtyřicet let hrůzy – Život a dílo krále hororu George Beahm

Knihu jsem si detailně prohlédla v knihkupectví a musím s radostí uznat, že jsem se ve svém prvním komentáři opravdu spletla. Ježíšku Ježíšku, prosím Tě toužebně, mohl bys mi nadělit tuto knihu pod stromeček? Budu šťastná jako bleška.

16.12.2017 5 z 5


Stephen King: Čtyřicet let hrůzy – Život a dílo krále hororu Stephen King: Čtyřicet let hrůzy – Život a dílo krále hororu George Beahm

Myslím, že nic nového, kromě obrazového materiálu, kniha opravdu nepřinese. Nuže počkám a budu ráda, pokud se ve svém hodnocení spletu.

05.12.2017 5 z 5


Danse Macabre - Svět hororu Danse Macabre - Svět hororu Stephen King

Předběžná cena je 449,-. Konečná podoba obálky je asi opravdu již daná, vypadá to na podobnou grafickou úpravu i použité písmo jako u Bazaru zlých snů. Proto myslím, že na oko teď vypadá trochu nudně, na dotek to ale zachrání (alespoň částečně) povrchová úprava obálky.

Vím, že jde o obsah a ne o obal, ale přece jen, když kniha stojí již takové nemalé peníze, měla by na ní být vidět péče a věnovaný čas vydavatele. Například nakladatelství Host vydává i levnější knihy než je tato a z jejich obálek by se dala udělat grafická galerie. Vzít jejich knihy do ruky je, předem se omlouvám za ten expresivní výraz, jednoduše rozkoš. Nakladatelství Beta by mělo předvídat čtenářův zájem o zatím česky nevydanou knihu tohoto autora a projevit snahu čtenáře komplexně potěšit. A i těm již několikrát vydaným knihám by se slušelo věnovat kus práce, když jde například o jubilejní vydání, že... Nemohu se zbavit podezření, že ke Kingovi přistupují jako ke chlebu. Chlebodárce dává, Kingověrec bere a tu spálenou kůrku, tu si už nějak odřeže...

14.09.2017 5 z 5


Danse Macabre - Svět hororu Danse Macabre - Svět hororu Stephen King

V současnosti se datum vydání posunulo na 18.10.2017. Také je již zveřejněna podoba české obálky. Co k ní říci ... Snad bude výsledek ve skutečnosti hezčí než se zdá nyní.

14.09.2017 5 z 5