Karolína18 Karolína18 diskuze u knih

☰ menu

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí K. A. Tucker

Také nechápu vysoké hodnocení, protože jediné slovo, které mě při myšlence na tuto knihu napadá, je: hloupá. Nehledě na to, jak průhledná je hlavní zápletka, nemůžete si zde oblíbit ani hlavní hrdiny. Trent u mě skončil v té chvíli, co se mi potvrdila domněnka, že se vlastně jedná o Cola. To ale neznamená, že mi nevadil už předtím, když nutil Kace, aby šla na skupinové sezení.
Kacey jsem měla ráda jako tu drsnou sarkastickou holku, co se ničeho nezalekla, ale jakmile se proměnila ve vystrašenou chudinku, začala mi lézt pekelně na nervy. Štvalo mě, jak byla najednou na Trentovi závislá. No, jak jinak by se dalo vysvětlit, že se vše vrátilo do starých kolejí, jakmile se ukázal po třech týdnech, kdy o sobě nedal vědět, a podal jen celkem nijaké vysvětlení? To jsem si říkala: A tohle jako stačí?
Nebudu zabíhat do morálního kontextu, to ať si každý přebere sám.
Abych ale jenom nekritizovala, musím říct, že mě hlavně ze začátku bavilo pubertální pochichtávání, které mě při čtení přepadalo.

01.12.2015 3 z 5


Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Nejlepší na závěr!
Jedna z knih, kterou prostě nemůžete přestat číst, dokud vás nezklame nadpis Poděkování.
Je mi vážně líto, že série nepokračuje, protože se mi vůbec nechce loučit s Rose a Dimitrijem. Nevím proč, ale prostě jsem si nedokázala oblíbit Lissu.
Byla jsem také chvíli v rozporuplné situaci. Vážně jsem zamilovaným dhampýrům držela palce, aby byli spolu, ale nechtěla jsem, aby to ublížilo Adrianovi. Tudíž je mi celkem líto, že to skončilo tak otevřeně.
Ale ty akce, páni, skoro jsem nevycházela z údivu kolik intrik a podrazů, se zde vyskytlo.
Zkrátka mě tato kniha dostala a chystám se v brzké době rozšířit svou knihovnu o další díla této autorky.

22.07.2015 5 z 5