Jessie_K Jessie_K diskuze u knih

☰ menu

Kurupira: Zlověstné tajemství Kurupira: Zlověstné tajemství Jaroslav Mareš

Jak už jsem uvedla ve svém komentáři ke knize - sháním jakékoliv aktuální informace týkající se Kurupiry, na internetu jsem našla jen pár článku, v podstatě jen papouškujících slova Ing. Mareše a jinak nic. Také jsem narazila na jakousi stránku českého průvodce působícího ve Venezuele, který tvrdí, že žádná Kurupira neexistuje a obsazení části pralesa Americkou vládou je už naprostý nesmysl. Dále jsem chtěla přijít na kloub důvěryhodnosti druhé části knihy a dohledat něco o Lasičce, ale ani zde jsem nebyla úspěšná. Žádná francouzská spisovatelka, která by psala o životě v Amazonském pralese a mezi garimpeiros se neobjevila. Budu ráda, pokud se podělíte i vy o své osobní zkušenosti s pátráním po informacích, ať už zde nebo do IP.

25.09.2017 5 z 5


Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Pro 219katka - Myslíš v tom rozhovoru pro televizi? Jak chtěl říct jméno své manželky? O tom se pak bavili, že on ji chtěl omylem říct jménem, který jí dal Quine v té knize. Už si ale tak docela nevzpomínám, z čeho ho to vlastně usvědčovalo :-)

18.02.2017 3 z 5


Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Nemáte někdo prosím informace o tom, zda a jestli vůbec plánuje Rowlingová pokračování? HBO již natáčí devítidílný seriál na motivy všech tří knih, takže se bojím jestli už to není konečná. :-)

13.02.2017 3 z 5


Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Pro moony - Byl to potápěč a pro Strike našel psací stroj na dně moře, pod útesem, kde bydlela spisovatelka Dorcus Pengellyová. Hodila ho tam spolu s ostatními věcmi Tasselová. (str. 490)

08.02.2017 3 z 5