Jack Bauer Jack Bauer diskuze u knih

☰ menu

Zdraví je v hlavě, ne v lékárně Zdraví je v hlavě, ne v lékárně Alexander Svijaš

Knihu jsem dosud nesehnal ani knihovně a asi ji nemá cenu ani číst neboť vše je obsaženo už v samotným názvu, kterým se řídím už spoustu let a do lékáren vůbec nechodím a k doktorům také ne. Protože když jste zdravý jak řípa, tak si doktoři nějakou chorobu vymyslí a předepíší vám léky s mnoha vedlejšími účinky, které další choroby vyvolají a už se v tom vezete. Rovněž tak zubaři, hlavně ti placení. Po dentální hygieně, kdy mě zubařka řekla, že mám naprosto perfektní zuby jsem po půl roce šel na preventivní prohlídku, kde si zubař hned vymyslel, že mám dva kazy, čemuž jsem vůbec nevěřil, ale on měl svoje peníze. I známá asistentka jiného zubaře mě potvrdila, že to tak chodí. Teď abych se vyhýbal i zubařům. Nemohu hodnotit, nečetl jsem, ale už za samotný název knihy bych dal pět hvězdiček.

01.01.2022 1 z 5


Relikvie Relikvie Lincoln Child

TOTO JE MŮJ KOMENTÁŘ KE KNIZE A NEPATŘÍ DO DISKUSE, TAK MI HO NEUSTÁLE NEPŘESOUVEJTE, PROSÍM. Kniha je velmi čtivá, barvitě popsané prostředí muzea, doslova se v něm ocitnete a to zachránilo před mým hodnocením dát odpad, protože je to neskutečná ptákovina, navíc se vše čtenář dozví z přebalu knihy. Sice Douglas Preston a Lincoln Child píší velmi čtivě s dobrými tématy, ale i ti nejlepší spisovatelé občas napíší nějaký úlet. Autoři patří k mým nejoblíbenějším tak jsem knize dal šanci, ale opět jsem ji nedočetl. Kdyby místo obživlé figurky Mbwuna v muzeu řádil raději nějaký psychopat nebo se něco třeba vylíhlo z vajíčka, prostě něco aspoň trochu uvěřitelnějšího, bylo by to mnohem zajímavější než tohle nereálné nadpřirozeno. A ještě v celé sérii pokračují.

03.06.2016 1 z 5


Relikvie Relikvie Lincoln Child

Douglas Preston a Lincoln Child píší velmi čtivě s dobrými tématy, ale i ti nejlepší spisovatelé občas napíší nějakou ptákovinu. Čtenář se vše podstatné dozví v úvodu, takže knihu nemá cenu číst dál. Autoři patří k mým nejoblíbenějším tak jsem knize dal šanci, ale opět jsem ji nedočetl. Kdyby místo obživlé figurky Mbwuna v muzeu řádil raději nějaký psychopat nebo se něco třeba vylíhlo z vajíčka, prostě něco aspoň trochu uvěřetelnějšího, bylo by to mnohem zajímavější než tohle nereálné nadpřirozeno. A ještě v celé sérii pokračují.

05.02.2016 1 z 5


Relikvie Relikvie Lincoln Child

Velmi pěkně a čtivě napsaná ptákovina. Čtenář se vše podstatné dozví v úvodu, takže knihu nemá cenu číst dál. Autoři patří k mým nejoblíbenějším tak jsem knize dal šanci, ale opět jsem to nedočetl. Kdyby místo obživlé figurky Mbwuna v muzeu řádil raději nějaký psychopat nebo se něco třeba vylíhlo z vajíčka, prostě něco aspoň trochu uvěřetelnějšího, bylo by to mnohem zajímavější než tohle nereálné nadpřirozeno.

28.01.2016 1 z 5


Babička Babička Božena Němcová

Knihu vlastním v tomhle vydání ještě po babičce, ale i přes doporučování matky jsem jí nikdy nečetl. S tématem jsem obeznámen ze školních lavic a nikdy mě tato kniha nelákala.

09.11.2011


Solaris Solaris Stanisław Lem

Knihu vlastním už delší čas, ale jelikož obě filmová zpracování mě ani trochu neoslovily, tak se ji ani neodvažuji číst i přes velmi dobré hodnocení.

08.11.2011