ElissEm333 ElissEm333 diskuze u knih

☰ menu

Lovec Lovec Jack Heath

Chtělo by to přeložit třetí díl...

28.03.2024 5 z 5


Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Tato kniha je autorovou prvotinou, jenom u nás byla vydaná až jako druhá.. A teď dokonce koukám, že Není úniku byla až třetí v pořadí.. Tak možná proto ten rozdíl.. A já už se nemůžu dočkat knihy další! :)

10.11.2022 5 z 5


Kriminalistické otazníky Kriminalistické otazníky Ondřej Krotil

Proč můj komentář skončil přesunutý v diskuzi? Nějak nevím, čím jsem se provinila. Jsem si jistá, že jsem vyjádřila svůj názor na knihu, takže.. Buď jsem se dopustila spoileru a to, že kniha stojí za starou bačkoru a rozhodně ne za přečtení, nebo se má otázka ohledně hodnocení někomu zdála být provokací? Mě to ale prostě jen zajímalo a říkala jsem si, že by nebylo špatné, kdyby se nad tím někdo pozastavil.
No a možná se někomu ten komentář prostě jen nehodil do krámu? (A teď by se někdo mohl pozastavit i nad tím, jak se záhadně ztrácí negativní komentáře..)

20.10.2020 odpad!


Kriminalistické otazníky Kriminalistické otazníky Ondřej Krotil

Sedivak76 naprosto vystihl mé pocity z knihy!! Mně samotné to přišlo strašně překombinované, ve většině případů nereálné a neuvěřitelné. Špatně se mi to četlo. Na můj vkus tam bylo málo fotek mrtvolek.

Jo a nevíte někdo proč má kniha tolik kladných hodnocení od profilů, které četli jen tuto knihu???? To je teprve záhada!

19.10.2020 odpad!