BlackBlade BlackBlade diskuze u knih

☰ menu

Ready Player One - Hra začíná Ready Player One - Hra začíná Ernest Cline

Líbila se mi tam pasáž, jak začínající Parzival expil na malých skřítcích, kteří mu nemohli ublížit. Kdo z nás hráčů to kdy nedělal, že? :D :D

27.04.2018 5 z 5


Zub za zub Zub za zub Ed McBain

Velmi zajímavý námět, který donutí čtenáře přemýšlet nad tím, zda věřit ženě a tekutině v lahvi či nikoliv. Jinak celkově napínavé a líbila se mi druhá linie příběhu, ve které detektiv vyšetřoval sebevraždu v pokoji, zamčeném zevnitř.

dále spoiler...

Co mi ale vadilo, byla situace, kdy se policistům podařilo ženu odzbrojit a stejně do toho spadli znovu, protože "jednal" jen jeden. To by se asi normálně nestalo, nebo nechápu, proč ostatní nic dalšího nepodnikli.

03.04.2018 4 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

POZOR, příspěvek má SPOILER!

Kniha byla naprosto boží a celý příběh skvěle vystavěn. Prolíná se tam minulost Joony Linny, která se opět vynořuje na povrch.
Opravdu nechápu, kam na ty nápady chodí... Zápletka skvělá a už jenom ta myšlenka, že je někdo vězněn v rakvi nebo sudu několik let, je strašná, ale bohužel reálná.
Kde se ale autor dost sekl, bylo finální zneškodnění Jurka. Kdo někdy střílel z pistole, mi dá za pravdu, že střílet na 200 metrů je holý nesmysl... Ale zbytek naprostá pecka a souhlasím, že z prvních čtyřech dílů, které jsem četl (poslouchal jako audioknihu), byl nejlepší.

11.10.2016 5 z 5


12. 12. 12. 12. Vítězslav Jareš

Také jsem četl ukázku od autora a začátek knihy mě velmi nadchl, přečetl jsem to "na hned". Napínavá detektivka, kde je hned na začátku stala brutální hromadná vražda, která v sobě zanechala "podpis" vraha s nějakým sdělením. Knihu si určitě koupím, zajímá mne, jak to bude pokračovat.
Ukázce dávám 5/5.

27.09.2016 5 z 5