Tomáš Zástěra

česká, 1979

Nové komentáře u autorových knih

Opouštím ostrov Opouštím ostrov

Čtení pro dobrou náladu, ideální do autobusu na cestu do práce. Kapitoly jsou krátké a většina historek pobaví, Klívie dojme.
Lenka4


Opouštím ostrov Opouštím ostrov

Knihu jsem koupila přítelovi. Jelikož on není úplně vášnivým čtenářem potěšilo mne že kniha má málo stránek a navic je o někom koho má rád. Při čekání na štafety jsem po ní nakonec sáhla i já. Pokud znáte Tomáše Zástěru a máte ho rádi vřele doporučuji. Jedná se o 17 příběhů z jeho života. Nad některými se zasmějete, u jiných pustíte pár slz a u některých jste rádi, že se nestaly vám. Je to takové oddechové čtení. A jednou přečíst urcite stačí ale i tak jsem se moc bavila.... celý text
lucyvase4


Opouštím ostrov Opouštím ostrov

Knihu jsem poslouchala jako audioknihu a byla jsem spokojená, bylo to milé, oddechové, chvilkami vtipné i dojemné. Moje očekávání byla splněna.
Pitbullka



Opouštím ostrov Opouštím ostrov

Oddechovka. Tzv. neurazí, nenadchne. Ale to je možná až zbytečně drsné hodnocení. Prostě na léto na takové to čtení, u kterého se nechce moc přemýšlet a jen se nechat unášet příběhy z cizích životů... vlastně proč ne.... celý text
Marfulka007


Opouštím ostrov Opouštím ostrov

Tomáše jsem před vydáním knihy neznala, ale podle ohlasů jsem čekala víc. Za mě průměr - sloupky ze života, občas vtipné, občas k zamyšlení.
bagel

Tomáš Zástěra - knihy

2022  74%Opouštím ostrov

Žánry autora

Literatura česká Biografie a memoáry Příběhy

Štítky z knih

humoristické povídky české povídky

Zástěra je 0x v oblíbených.