Lindsey Klingele

americká

Nové komentáře u autorových knih

Pravda leží zde Pravda leží zde

I když je kniha určena spíše pro -náctileté, a to už (bohužel nebo bohudík?) dlouho nejsem, tak mě tento tajemný příběh plný záhad velmi bavil.
Varjohukka


Pravda leží zde Pravda leží zde

Ale jo . I když taky nejsem cílovka a mám nějaký ten křížek ,tak jsem si to celé přečetla a nebylo to špatný .Určitě prima oddechovka .
Artep25


Pravda leží zde Pravda leží zde

Jako mladá duší jsem po téhle knize sáhla a nemrzelo mě to. Příjemné,spádové čtění navozující pocit tajemna vás nenechá knihu odložit.
Annkag



Pravda leží zde Pravda leží zde

No to nebylo nebylo vůbec špatné! Sice byla kniha nejspíš určena jako čtení pro mladší generaci, ale i přesto mě nečekaně bavila. Toto téma nevyhledávám. Sci-fi literatura jaksi není můj šálek kávy. O to víc jsem žasla nad tím, jak mě příběh dokázal strhnout a přišpendlit ke stránkám. Dobře se to četlo a postavy byly sympatické, i když ve věku mých dětí :-) Malé městečko Bone Lake v Michiganu bylo domovem Penny Hardjoyeové do jejích dvanácti let, kdy se její rodiče rozvedli, a ona se s matkou odstěhovala do Chicaga. Nyní se do těchto míst vrací jen o prázdninách. A že jsou to místa opravdu podivná.... Kdysi tu v lese spadl meteorit. Vláda celé místo uzavřela a podrobila zkoumání. Původně prosperující městečko, je po uzavření místní továrny na plasty na pokraji úpadku. Lidé se stěhují, odcházejí za prací jinam, otcové opouštějí své rodiny. A pak se začnou ztrácet lidé, a v místních lesích je nalezeno několik zuhelnatělých těl. Co se tu skutečně stalo ? Kdo má všechny ty mrtvé na svědomí? Zdá se, že místní obyvatelé vědí víc, než jsou ochotní říct. A každý tu něco skrývá. K jaké tragédii tu vlastně došlo v minulosti, a k čemu se schyluje nyní? Mysteriózní, podmanivý kousek, který nemůžete odložit. Možná se budete i trochu bát :-)... celý text
Amitiel76


Pravda leží zde Pravda leží zde

Kniha vůbec nespadá do žánrů, o které bych měla zájem, přesto mě nezklamala, naopak mě příjemně překvapila. Byla velmi čtivá a co je pro mě důležité, děj mě stále překvapoval (hlavně i ten konec). Kniha je spíše určena pro Young adult čtenáře a je označena jako mystery, přesto doporučuji i těm, kteří nespadají ani do jedné kategorie a nebojí se sáhnout po něčem jiném.... celý text
Luna5000