karantena karantena komentáře u knih

☰ menu

Ďáblův potok Ďáblův potok Todd Keisling

Jsem nějak nechápala co to vlastně čtu.

05.01.2024 2 z 5


Co ukrývá jezero Co ukrývá jezero Barry Hutchison

Já jsem ani nedočetla,což nikdy nedělám.Tohle se ale nedalo.Nudné,děj se nezáživně táhl.

05.01.2024 2 z 5


Poté Poté Dalibor Kučera

Mě se to líbilo moc.Napětí na každé stránce,žádné utahané monology.

27.04.2023 5 z 5


Genesis Genesis Chris Carter

Tak tohle bylo něco!Knihu jsem četla na samotě na chatě u lesa a hlídala psa,který se bojí i svého prdu.Jako fakt jsem byla po...a zjistila jsem,že se mi vrátil zlozvyk z dětství a každý večer jsem koukala pod postel i do skříně jestli tam není vrah.Když mi o půlnoci cinknul telefon se zprávou,to už bylo na mě moc.No naštěstí to byl muž.A teď ke knize.Je drsná,má spád,čtivá,prostě vše co od Chrise Cartera očekáváte.Nedoporučuji slabším povahám,neboť autor nás ani tentokrát nešetřil a kniha vám pěkně zabrnká na nervy.Tentokrát zašel autor až do podrobností zrůdnosti.Knihu doporučuji,protože tohle byla fakt jízda.

01.03.2023


Zvláštní operace Z Zvláštní operace Z Gavin Grant Smith

A tak já dávám plný počet.Bylo to akční,rychlý,nic utahanýho.Parádní zombie apokalypsa.No,snad se dočkám pokračování jejich cesty až do Moskvy?

15.09.2022 5 z 5


Doručovatelky Doručovatelky Alex Smith (p)

Parádní kniha s netáhnoucím dějem.Sympatičtí vyšetřovatelé,humor nechybí,ani zápletka a napětí.Mělo to hlavu i patu.Tak šup sem s dalším dílem.

03.04.2022 5 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Pro mě trošku zklamání.Samé výslechy,spoustu jmen,postav do toho politika, akce a napětí žádné.Predchozí díly byly lepší.Ani mě moc toto téma nenadchlo.

13.11.2021 2 z 5


Popel všechny zarovná Popel všechny zarovná Dominik Dán

Tak tento díl mě nebavil.Ani nedočteno.Zdlouhavý,utahaný,samé kecání a vyšetřování žádné.Do toho politika ,prostě nuda.

17.10.2021 1 z 5


Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Nejslabší kniha od této autorky.Pro mě utahaný a nudný.Napětí žádný, tudíž žádný zážitek.Bohužel.Přitom předchozí díly byly plné zvratů a akce.

23.07.2021 2 z 5


Na smrt Na smrt Jozef Karika

Tak tato kniha je strhující.Ano jsou to jatka,ale ne odpad.Kdo se zajímá o dějiny II.svět.války tak pochopí proč.Předem chci upozornit,že pokud si koupíte knihu vydání 2020 se 692 stránky tak jsou to dvě knihy v jedné.Na smrt a Na smrt II.V této knize se každou větou a každým slovem popisují zvětrstva z koncentračního tábora.A ano,nejstrašnější je,že je to pouze zlomek toho co se opravdu v Birkenau a Osvětimi dělo.Popisování poprav na Ukrajině,konkrétně v Babím Jaru jsou tak drastické,že knihu nedoporučuji čtenářům se slabší povahou a nebo velmi citlivým ženám.Kniha má děj,je rozdělana do dvou příběhů Karla a Viktora.Ve druhé knize se však jejich osudy a nejen jejich protnou.Asi je zvláštní napsat,že se mi kniha moc líbila,ale je to tak.Občas jsem jí na pár minut musela odložit a přemýšlet,co dokázali lidi přežít za zvěrstva.A že lidi v dnešní době si neváží toho co mají.Lidstvo se nikdy neponaučí z děsivé minulosti.Někdy jsem měla pocit,že jdu na smrt s nimi.

02.05.2021 5 z 5


Pandemie Pandemie Franck Thilliez

Tak toto je dílo génia.Drsné,brutální,napínavé a zároveň vše do sebe zapadající.Přistihla jsem se ,že třeštim oči do knihy a mám ještě otevřenou pusu úžasem.Prostě kniha je famozní.Já měla to štěstí,že jsem četla knihy tak jak jdou po sobě.To je teprve zážitek,protože pak krásně vše pochopíte a zjistíte co bylo, proč a jaký to má následky.

22.03.2021 5 z 5


Poslední den Poslední den William R. Forstchen

Celá série byla čtivá.Možná bych uvítala méně politiky a amerikanismu.Knihy bych doporučila spíše mužům.Dost vojenské taktiky,popisování útočných zbraní, vrtulníků apd.Pro ženy trochu romantiky a některé si i popláčou.Moc mě to bavilo.

14.01.2021 5 z 5


Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Kniha nepotřebuje žádný komentář.Je prostě opět úžasná jako všechny knihy s Robertem a Carlosem.

27.11.2020 5 z 5


Temné dny Temné dny Manel Loureiro

Za mě byl tento díl mnohem lepší.Více postav,více akce,více napětí.Těším se na další díl.

26.09.2020 5 z 5


Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Čtení pro náctileté.Duchařina.

07.09.2020 2 z 5


Stará tajemství Stará tajemství Patricia Gibney

Doporučila bych číst knihy postupně.Potom je to ten správný šok.

18.08.2020 4 z 5


Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Opět napínavá kniha. Raker je sympaťák a já měla to štěstí, že jsem četla knihy postupně, takže s ním prožívám jeho život i případy od počátku. Časová linka se na konci krásně spojí a vše vám dá smysl.

28.05.2020 5 z 5


Konec hry Konec hry Daniel Cole

Tak mě osobně kniha nenadchla.Celé se to točí o dokazování viny.Baxterová a Wolf se chovají jak náctiletý až mi to přišlo trapný.Kdo nečetl knihy před tím,bude těžko chápat.Tento díl nejslabší ze všech.

02.04.2020 2 z 5


Bestie Bestie Dominik Dán

Pokud nehcete spát,přečtěte si tuto knihu.Ano,je brutální!Ještě brutálnější je,že je napsaná podle pravdivého případu Ondřeje Riga.Člověk je až nucen se ptát,proč už není trest smrti.

26.02.2020 5 z 5


Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Mě se líbila a moc.

24.02.2020 4 z 5