Stuart MacBride

skotská, 1969 statistiky

Nahrávám...

Životopis

Stuart MacBride se narodil ve skotském Dumbartonu a když mu byly dva roky, jeho rodina se přestěhovala do Aberdeenu. Vystudoval architekturu na Heriot-Watt University v Edinburghu a poté vyzkoušel různá zaměstnání: od mytí záchodů až po grafický design. Nějaký čas se živil jako web designér a programátor.
Žije v severovýchodním Skotsku se svou ženou Fionou a kocourem Grendelem. Je velkým obdivovatelem detektivních příběhů detektiva Frosta od R. D. Wingfielda a vášnivým pěstitelem brambor.

Bibliografie:
*série Logan McRae
2005 Cold Granite (česky Žulové město, 2009)
2006 Dying Light (česky Smrtící záře, 2011)
2007 Broken Skin (published in America as Bloodshot) (česky Zjizvená tvář, 2012
2008 Flesh House (česky Krvavá lázeň, 2013)
2009 Blind Eye (česky Slepé oko, 2013)
2010 Dark Blood
2011 Shatter the Bones
2012 Partners in Crime (Two Logan and Steel short stories: Bad Heir Day and Stramash) (eBook)
2013 Close to the Bone
2014 The 45% Hangover (A Logan and Steel novella)
2015 22 Dead Little Bodies (A Logan and Steel short novel)
2015 The Missing and the Dead (novel)
2016 In the Cold Dark Ground
* série Ash Henderson
2012 Birthdays for the Dead
2014 A Song for the Dying
*další tituly
2008 Sawbones
2009 Halfhead
2011 Twelve Days of Winter (E-Book; released in print in 2012)
2017 A Dark so Deadly

Populární autoři: