Monica J. O’Rourke životopis

americká

Životopis

Monica J. O’Rourke je autorka především povídek, na svém kontě jich má již více jak sto, které byly publikovány v různých magazínech, jako jsou Postscripts, Nasty Piece of Work, Fangoria, Flesh & Blood, Nemonymous a Brutarian. Publikovala také v antologiích Horror for Good (sbírka vytvořená pro charitu), The Mammoth Book of the Kama Sutra a The Best of Horrorfind. Spolu s Wrathem Jamesem Writem napsala knihy Poisoning Eros I a Poisoning Eros II. ze samostatné tvorby pak lze jmenovat především romány Suffer the Flesh a What Happens in the Darkness a sbírka In the End, Only Darkness.

Tvorba Monicy J. O’Rourke je specifická použitím brutality a násilných scén spolu s erotikou, kdy hranice mezi oběma světy se mnohdy stírají ve scénách, které vám pohnou žaludkem, útočí na váš vkus, ale rozhodně nejsou jen prvoplánové. Monica je také editorkou a korektorkou.

Nakladatelství Golden Dog vydává v květnu 2021 její román Utrpení těla (Suffer the Flesh, 2002) spolu s povídkami Jasmín a česnek (Jasmine and Garlic) a Pokus s podstatou lidství (An Experiment in Human Nature).

Ocenění

Monica J. O’Rourke - knihy

2021  57%Utrpení těla

Žánry autora

Horory Povídky Erotika

Štítky z knih

sexuální úchylky povídky hubnutí erotika znásilnění brutalita horory hororové povídky mučení

O’Rourke je 5x v oblíbených.