Jiří Votrubec životopis

česká

Životopis

JUDr. Jiří Votrubec, advokát, specialista v oblasti veřejných investic s přesahem do práva ICT. Poskytuje komplexní právní poradenství jak zadavatelům veřejných zakázek, tak uchazečům o veřejné zakázky v oblasti přípravy jejich nabídek, jakož i jakýmkoli subjektům při realizaci projektů souvisejících s oblastí ICT. Zaměřuje se zejména na komplexní projekty ve veřejném sektoru a poradenství v oblasti veřejných zakázek.
Má hluboké zkušenosti s poskytováním právní podpory při přípravě zadávacích dokumentací ve smyslu zákona o veřejných zakázkách, včetně zpracování komplexních smluvních podmínek v mnoha významných projektech (z oblasti ICT, stavebnictví, vzdělávání apod.), jejichž hodnota dosahovala miliard Kč a s poskytováním právní podpory uchazečům o nejvýznamnější veřejné zakázky zadávané v České republice, a to i s projekty spolufinancovanými z operačních programů Evropské unie. Poskytuje též dílčí právní stanoviska ke klíčovým problémům v oblasti zadávání veřejných zakázek a zkušenosti má také s řízeními před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže.
Je rovněž aktivní při publikaci odborných článků souvisejících s tématem veřejných zakázek, jakož i v oblasti lektorské činnosti. (zdroj životopisu: https://rowan.legal/tym/partneri/jiri-votrubec/)

Ocenění