Diana Cooper životopis

anglická, 1940

Životopis

Diana Cooper se narodila 7. 9. 1940 v Himalájích. Vyrůstala v rodině bez náboženství, bez esoterických vědomostí. Když jí bylo 42, požádala vesmír o pomoc. Zakřičela:,, Jestli něco existuje, ukažte se, do hodiny.\'\' Zjevil se jí zlatý anděl vysoký 6 stop, s tímto andělem měla krásný zážitek. Hodinu byla z těla, s andělem letěla nad hlavami lidí a viděla duhové aury.
I když se Diana občas cítila smutně, nejistě, beznadějně, tak věděla, že kolem ní jsou andělé, kteří jí pomáhají. Začala se věnovat hypnoterapii a získala v tom praxi. Během hypnoterapie si byla vědoma andělů kolem klientů, ale nic jim nepověděla.
O deset let později se odstěhovala a začala novou fázi života. Ležela ve vaně a andělé ji na její otázku odpověděli: ,,Chceme, abys lidem řekla o andělech.\'\' Byla naprosto zděšena a odpověděla, že by si lidé mysleli, že je blázen. A pak andělé řekli větu, na kterou Diana nikdy nezapomene :,, Kdo dělá tvou práci? Je to tvé ego a nebo tvé Vyšší Já?\'\' Ona odpověděla, že to udělá (že se pustí do psaní knihy), vyskočila z vany, tří andělé stáli před ní a dali ji informace z andělských říší. Kniha se jmenuje \'\'New Light on angels\'\' z nakladatelství Finhorn press ( z českého překladu \'\'Světla andělů\'\' a vyšla u nás v nakladatelství PRAGMA).
Později Diana se zúčastnila televizních show, spousta lidí začalo volat do studia kvůli svým příběhům a díky zájmu o knihu a slova této srdnaté autorky.
(stránka Diany Cooper, překlad by Jaroslav_Huksa, pár přidaných slovíček)
Diana Cooper je uznávanou duchovní spisovatelkou, terapeutkou, léčitelkou a hostem rozhlasových a televizních pořadů. Vede populární kurzy a semináře ve Velké Británii i v zahraničí a je autorkou řady knih, mimo jiné knih Světlo Nanebevzetých Mistrů(Fontána), Přítomnost andělů(Fontána), Síla vnitřního klidu(Fontána), Světla andělů(Pragma), 2012 a léta nadcházející(Práh) a Zázrační jednorožci(Synergie). Žije v Guildfordu v Surrey v Anglii, kde zakládá duchovní ekologickou komunitu a léčebné centrum.
(anotace z přebalu knihy \'\'Prosvětlete si svůj život\'\') (zdroj životopisu: http://www.dianacooper.com/...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.