rajen profil

☰ menu
rajen

Jarmila Beštová

1980 · žena · Moravskoslezský kraj · statistiky

Aktivní: 15.02.2024 10:01 (poprvé 13.05.2015)
Body:412
Palce za komentáře: 498 · 87 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Mluví k vám kapitán
Mluví k vám kapitán
Martin Moravec
Kdyby všechny slzy světa
Kdyby všechny slzy světa
Jan Šibík
Šepot včel
Šepot včel
Sofía Segovia
Ztracené dívky z Willowbrooku
Ztracené dívky z Willowbroo...
Ellen Marie Wiseman

Kdo jsem

Jsem vášnivá čtenářka, ale podle mého vkusu mám na čtení zoufale málo času. Momentálně v podstatě jen při cestě do práce a z ní, ale sem tam si ukradnu i jinou chvilku. Sednout si do křesla, k tomu knihu, klid a šálek čaje či sklenku vína a jsem v ráji :-)

Knihy si hodně vybírám podle hodnocení na databázi a sem tam prolítnu i komentáře. Proto mě neuvěřitelně štvou tupí komentátoři, kteří píšou spoilery aniž je označí. Hodnocení nejvyšším počtem dávám knihám, které jsou pro mě čtenářským zážitkem a ráda si je přečtu znova. Čtyři hvězdičky dávám úplně stejně dobrým, které jsem si hodně užila, ale pro velký seznam knih na budoucí čtení je už znovu číst nebudu chtít. No a pak už to jde jen dolů :-)

Čtu hodně romány, ideálně takové, které mají větší či menší základ na pravdivých událostech, taky hodně válečnou literaturu týkající se holocaustu a dvou světových válek a také gulagů a socialistického Ruska. Sem tam šáhnu pro odlehčení těžkého života :-) a těžkých témat po ženském románu. Výjimečně sáhnu do jiného tématu. Baví mě čtenářské výzvy, sem tam přinesou fakt poklad, ale zatím se mi nedaří je stíhat na 100%. Tak snad tentokrát..