IDH profil

☰ menu
IDH

Ivan D. Hladík

1975 · muž · Praha · statistiky · web

Aktivní: 05.01.2024 18:13 (poprvé 14.06.2020)
Body:33
Palce za komentáře: 66 · 4 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Podivuhodná odhalení Artura Peppera
Podivuhodná odhalení Artura...
Phaedra Patrick
Nikdo není doma
Nikdo není doma
Tim Weaver
Nikdo není doma
Nikdo není doma
Tim Weaver
Temný experiment
Temný experiment
Gwenda Bond

Kdo jsem

Žurnalista, spisovatel, scenárista & kreativec v marketingu...

Už více než dvě desítky let (a čím dál více) píšu všechno a o všem, co mě baví a o čem věřím, že baví číst mé čtenáře. Mám za sebou několik knih, povídek, fejetonů, ale také divadelních her i televizních scénářů, bezpočet článků pro různá média.

Dvaadvacet let jsem pracovně i umělecky působil na projektech světového unikátu, Křižíkově fontáně v Praze. Tam jsem se podílel na úspěšných muzikálových projektech jako autor textů písní a libret, zároveň střídavě v marketingu nebo na postu tiskového mluvčího, ale i jako herec v některých představeních.

Kolem činohry, muzikálů i filmu se točila část mého profesního života, stihl jsem ale také sbírat zkušenosti v českých i zahraničních marketingových společnostech, kde jsem tvořil návrhy kampaní, mobilních aplikací včetně funkčnosti a designu, grafické materiály a prezentace. Poslední roky píšu a vyhledávám témata coby novinář v nejčtenějším českém deníku Blesk, kde se věnuji především pražskému zpravodajství, ale také kulturním či cestovatelským článkům, recenzím a rozhovorům se zajímavými lidmi.

A co mě baví, když zrovna nepíšu? Jezevčíci, světová filmová a televizní tvorba, čtení knih a poslech audioknih a soundtracků, cestování (nejraději mám Madeiru, Portugalsko, Velkou Británii, severské země), snažím se naučit norsky a hlavně najít čas na ještě více a více psaní, protože příběhy se mají vyprávět...

Můj profil na GoodReads: https://www.goodreads.com/idh_prague