danipos profil

☰ menu
danipos

Daniela Holinková

1972 · žena · Jihočeský kraj · statistiky

Aktivní: 22.08.2023 15:24 (poprvé 26.09.2011)
Body:123
Palce za komentáře: 137 · 61 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Bretaňská idyla
Bretaňská idyla
Jean-Luc Bannalec (p)
Bretaňské speciality
Bretaňské speciality
Jean-Luc Bannalec (p)
Bretaňský odkaz
Bretaňský odkaz
Jean-Luc Bannalec (p)
Kroky vraha
Kroky vraha
Michaela Klevisová

Kdo jsem

Kdo jsem? Nejspíš bych o sobě mohla říct, že jsem žena pomalu již blížící se k střednímu věku, kterou láska ke knihám v podstatě neopustila po celý dosavadní život. Mám sice období tzv. víc čtecí a méně čtecí, ale to také závisí na ročním období, např. před vánoci kdy doma vrcholí "vánoční úklid" a do nocí se peče o stošest, tak už moc síly na čtení nezbývá. Zato ale hned po vánocích, kdy nastanou svátky a většinou nějaké to volno z práce, tak v podstatě knihu z ruky neodložím a poctivě přelouskám všechny knihy, kterými mě k ježíšku obdarovala rodina. Čímž si většinou vysloužím jen znechucenou hlášku typu, že mě se tedy rozhodně nevyplatí vůbec knihy kupovat:)) ale naštěstí kupují stále i nadále:)

Když jsem chodila na základní a střední školu, dokázala jsem přečíst třeba až pět knížek týdně, potom přišly vdavky a rodina a malá dcerka moc času na čtení nenechala. Ale sotva odrostla, tak jsem se ke čtení moc ráda vrátila.

Nemůžu říct, že bych byla fanoušek jenom určitého žánru, přečtu si v podstatě všechno. Mám ráda severskou krimi, svět fantasy, ale i hezkou romantiku nebo historický román. Asi jsem takový čtenář typu, že když je knížka dobře a poutavě napsaná, jsem schopná si přečíst v podstatě cokoliv.

A co mě baví kromě čtení? Pravidelně chodím venčit svoji hafinku, chodím cvičit, ráda se hrabu v zemi na zahrádce, jezdím na výlety na kole (v současné době s manželem i na motorce, kterou si pořídil pro radost) a vůbec, snažím se mít prostě jenom takovou tu obyčejnou radost ze života:))