vepřové maso

štítky

24 knih


Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 0% Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů 1993, kolektiv autorů

Tato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více


Zabijačkový receptář 0% Zabijačkový receptář 1999, Jitka Höflerová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Nejlepší zabijačkové speciality 0% Nejlepší zabijačkové speciality 2014, Alexander Hlinovský

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděl... více




Weber bible grilování % Weber bible grilování 2013, Jamie Purviance

Tato kniha není obyčejnou kuchařkou, která obsahuje recepty pro grily plynové, elektrické a na dřevěném uhlí. Po jejím přečtení získáte neocenitelné znalosti, týkající se zacházení s Weber grily, rady a vychytávky ohle... více