ryby

štítky

185 knih


Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 80% Nová domácí kuchařka /2 - Maso, zvěřina, drůbež, ryby 1972, Maryna Klimentová

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Grilujeme nejen v přírodě 87% Grilujeme nejen v přírodě 1998, Stanislav Moravec

Rady jak připravovat potraviny nejen na grilu,ale i na ohni. Recepty na grilování zvěřiny, uzenin, ryb, běžných mas, ovoce a zeleniny. více


Kuchařské čarování III. 93% Kuchařské čarování III. 2015, Petr Stupka

....pro Vaše zdraví Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kuchařské čarování obohatí váš všední i sváteční stůl tvořivostí a radostí. Kniha je zaměřena k... více




Sladkovodní ryby 100% Sladkovodní ryby 1997, Fritz Terofal

Kapesní atlas evropských sladkovodních ryb. Kniha seznamuje formou stručných a výstižných popisů doprovázejících barevné ilustrace (které zachycují všechny důležité anatomické i systematické znaky) se 194 druhy a poddru... více


Mořské ryby 100% Mořské ryby 1997, Fritz Terofal

Kniha obsahuje podrobný popis 251 evropských druhů mořských ryb, jejich určovací znaky a charakteristiku. Zabývá se také vznikem Země a ekologickými podmínkami moří. -- zdroj: www.bux.cz -- více


Brehmův život zvířat 6. díl – Plazi, obojživelníci, ryby 80% Brehmův život zvířat 6. díl – Plazi, obojživelníci, ryby 1927, Alfred Brehm

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Velká obrazová encyklopedie rybaření 100% Velká obrazová encyklopedie rybaření 1999, kolektiv autorů

Nejobsáhlejší světový průvodce sladkovodním i mořským rybolovem obsahuje praktické informace o rybách, výzbroji a výstroji i o technikách lovu. Poskytuje systematický přehled všech druhů sladkovodních i mořských ryb pro ... více


Minimum pro rybáře 87% Minimum pro rybáře 1996, Petr Skalka

Nejzákladnější informace pro ty, kteří se chtějí stát rybáři. více


Ryby a plody moře -Více než 100 nepostradatelných receptů 93% Ryby a plody moře -Více než 100 nepostradatelných receptů 2010, neznámý - neuveden

Ryby i plody moře jsou zdravé a snadno stravitelné. Podle odborníků na výživu slouží jako lék proti mnoha potížím způsobeným špatnou výživou. Na rybách je však nejlepší to, že jsou zároveň chutné a lze je připravit rychl... více


Kuchařka rybářské kuchyně 80% Kuchařka rybářské kuchyně 1994, Jan Brzák

Kniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové... více


Lov ryb na udici 70% Lov ryb na udici 2002, Dietmar Aichele

Podrobný kapesní průvodce sladkovodním rybařením. Popis nejvýznamnějších druhů sladkovodních ryb, jejich typické znaky a jak je rozlišit. Praktické rady, které ryby, jak a kde chytat. Všechno o rybolovných technikách, ná... více


Akvarijní ryby 50% Akvarijní ryby 2001, Jaroslav Eliáš

"Než si zařídíme akvárium, nebo dokonce akvaristický komplex pro rozmnožování ryb, měli bychom se seznámit s akvaristickou praxí. Osmdesát osm rad naší knížky dává čtenářům odpověď na nejčastější otázky." Autor více


Naše ryby 80% Naše ryby 2000, Otto Pospíšil

Kapesní encyklopedie moderního rybáře – Naše ryby srozumitelným způsobem podává ucelené a přehledné informace o běžných druzích ryb, které žijí v řekách, v rybnících i údolních nádržích v českých zemích a na Slovensku. K... více


Vánoce u stolu - zdravě a nápaditě 70% Vánoce u stolu - zdravě a nápaditě 2001, Pavel Martin

Lákavé a netradiční úpravy mořských a sladkovodních ryb, drůbež, čerstvé saláty, bylinky. více


Holubí studánka 80% Holubí studánka 2005, Ota Bouzek

Očima zaníceného milovníka jesenických lesů a hor provází nás autor přírodou pod Pradědem od jara do zimy. V podání moudrého myslivce a laskavého kantora prožíváme malá i velká dramata odehrávající se v lesních tůních, h... více


Nejlepší z minutek 80% Nejlepší z minutek 2005, Libuše Vlachová

Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více


Magická chuť masa 100% Magická chuť masa 2009, Vladimír Horecký

Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více


Ryby a plody moře 80% Ryby a plody moře 2008, kolektiv autorů

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Ryby našich vod 100% Ryby našich vod 1959, Zdeněk Šimek

Album kolorovaných fotografií, převážně původních, zobrazuje 110 druhů našich ryb. Textová část podává kromě všeobecného úvodu popis jednotlivých druhů a jejich životních podmínek. více


Oceány 90% Oceány 2001, Miranda MacQuitty

Spoznajte rozľahlé vodné plochy pokrývajúce zemský povrch-slnkom zaliate plytčiny, záhadné hlbiny a prekvapujúcu pestrosť života v oceánoch. Prírodovedecký pohľad na svet oceánov sa opiera o výsledky najsúčasnejších výsk... více