ovoce
štítky
253 knih
Citrusy od A do Z, Díl II. Pěstování 1991, Jiří Šamla
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Tabulky nutričních hodnot ovoce a zeleniny 2001, Karel Kopec
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Bylinky, plody a houby 2010, Eva Maria Dreyer
Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším p... více
Ovocné dorty a koláče 2008, neznámý - neuveden
Základní recepty na přípravu všech druhů těst s názornými pracovními postupy, rozmanité předpisy na koláče, dorty, chlebíčky, páje a jiné dezerty s ovocem. více
Zavařování 2000, Libuše Vlachová
Postupy na konzervaci ovoce a zeleniny,výrobu džemů,marmelád,rosolů,klevel, protlaků,past, kojeneckých přesnídávek,moštů,sirupů a proslazeného ovoce více
100 a 1 chutných salátů 1984, Alice Pinková
Recepty na přípravu zeleninových, ovocných i jiných speciálních salátů. První vydání. Cena knihy v čase vydání: 7,50 Kčs. více
České ovoce, díl první: Hrušky 1937, Jan Říha
Pomologické dílo. Vydání 3., nezměněné. více
Ovocie na každý deň 1981, Ružena Murgová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
385 skvělých rad a tipů pro kvetoucí zahrádku 2023, Karla Pelikánová
Pokud jste milovníci všeho kvetoucího a máte rádi vůni čerstvých květin, pak vám naše Knihovnička určitě udělá radost. Je úplně jedno, zda se zahradničením teprve začínáte, nebo zda už jste zkušení pěstitelé, zda máte za... více
Atlas chorob a škůdců ovoce,zeleniny a okrasných rostlin 2003, Jaroslav Rod
Soubor rad a návodů jak svoji zahrádku udržet zdravou. 1. vydání. více
Pochoutky z ovoce a zeleniny 2002, Oldřich Dufek
Ovoce a zelenina jsou nezbytnou součástí naší výživy a patří pravidelně na náš stůl. Autror pro nás připravil bohatou nabídku hlavních jídel,dezertů,moučníků,salátů-ze všech známých druhů ovoce a zeleniny. více
Ovocné zákusky 2016, kolektiv autorů
Recepty od babičky, s fotopostupem. více
Bible šéfkuchaře Ovoce a zelenina 2008, kolektiv autorů
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu p... více
Konzervujeme po celý rok 2011, Heinz K. Gans
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchovám... více
Grilování - letní pohoštění pro přátele a celou rodinu 2003, Christine France
Obsahuje praktické rady jak grilovat a připravovat ke grilování maso, zeleninu ale dokonce i sýry a ovoce. Je zde více než 200 originálních receptů prakticky seřazených dle příležitosti i použitých surovin. více
Praktická příručka k řezu jabloní 1990, Antonín Ondráček
jednoduchá publikace o řezu jabloní, aby ji ovládal každý zahrádkář. více
Domácí výroba moštů 2006, Miloš Hanousek
Kniha je určena pěstitelům ovoce, kteří si chtějí vyrobit mošt sami doma, z menší úrody a to třeba každý den. Dále i těm, kdo chtějí mít jistotu, že získaný mošt je právě z jejich ovoce, že není chemicky ošetřen, kromě t... více
Ovocné a okrasné dřeviny – výsadba a řez 2004, Peter Himmelhuber
Kvetoucí jabloně, třešně či višně, bujné růže a stálezelené konifery – ovocné a okrasné dřeviny jsou užitečným a dekorativním obohacením každé zahrady. Aby vaše dřeviny dobře prospívaly, musíte o ně také správě starat. V... více
Jsou rostliny k jídlu? 2018, Jiří Hotzký
Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a... více
Low carb - Nízkosacharidové snídaně, obědy a večeře 2020, Lucie Grusová
Není podstatné jakou „nálepku“ svému stravování dáte. Někdo jí zásadně podle pravidel palea či Whole30, jiný striktně počítá sacharidy, nebo celkově makra a kalorie, dalšímu více vyhovuje primal či prostě strava bez lepk... více