maso
štítky
135 knih
Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa 2000, Jaroslav Vašák
Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého litoměřického kuchařského mistra. více
Weber grilování: Burgery 2016, Jamie Purviance
Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše přímo vybízí ke grilování na zahradě. V této knize ... více
Pochúťky pod holým nebom 2021, Zoltán Liptai
Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bra... více
Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska 1999, kolektiv autorů
Zborník z rovnomenného sympózia konaného v dňoch 3.-5. decembra 1997 v Rimavskej Sobote pri príležitosti 5. výročia založenia a.s. Tauris. více
Grilování 2006, Claudia Daiber
Nové nápady pro váš pestrý gril a pro pořádání barbecue.o mnoho tipů z praxeo 10 zlatých pravidel pro zdařilou oslavuo seznam pro správnou organizaci gril partyo více než 130 receptů pro přípravu masa, ryb, zeleniny, ovo... více
Pokrmy z masa pro diabetiky 1999, Ivan Rameš
41 receptů na jídla z vepřového, hovězího, drůbežího, rybího a klokaního masa upravených pro nemocné cukrovkou včetně vhodných příloh a doporučeného dávkování pro jednotlivé typy diabetických diet. více
Telecí maso, skopové, jehněčí, kůzlečí 2009, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Voňavé grilované pochúťky 1999, Anne Wilson
Zbierka inšpiratívnych receptov na domácu prípravu grilovaných steakov, ražniči, morských špecialít, hydiny, špeciálnych burgerov, jahňaciny i dezertov. více
Weber bible grilování 2013, Jamie Purviance
Tato kniha není obyčejnou kuchařkou, která obsahuje recepty pro grily plynové, elektrické a na dřevěném uhlí. Po jejím přečtení získáte neocenitelné znalosti, týkající se zacházení s Weber grily, rady a vychytávky ohle... více
Kuchárska kniha - Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso 2016, Lucia Jesenská-Horecká
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je... více
Grilování a jiné pochoutky z masa 2002, Frank Stein
3. české vydání ve spolupráci s firmou Bosch. více
Jedlá z jahňaciny a baraniny 1993, Anton Šedo
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Varíme a pečieme na Vianoce 2000, Svatava Poncová
Ponúkame Vám veľký výber nielen mäsových špecialít, ktoré spestria Váš Vianočný stôl. více
Hovězí maso 1989, Věnek Baudyš
Maso patří mezi biologicky hodnotné potraviny pro vysoký obsah plnohodnotných bílkovin. Jednotlivé druhy masa se od sebe liší především již obsahem zmíněných bílkovin, tuku, vitamínů, nerostných látek a také chutí. Hověz... více
Co a jak s masem 2007, Ladislav Černý
Maso je veledůležitou složkou naší výživy pro bohatý obsah plnohodnotných bílkovin. Běžně se získává především jateční výrobou, ale lze je získat i přímo, v domácích podmínkách a vlastním přičiněním. Samozásobení čerstvý... více
100 a 1 masitých pokrmů z celého světa 1989, Oldřich Kosek
Recepty na některé netradiční způsoby úpravy masa z kuchyní různých národů celého světa. 51-686-89 více
Masové speciality pro slavnostní příležitosti - 142 receptů 2002, Marie Malachová
Slavnostní jídla z masa. více
Domácí zabíjačka 1995, Bernhard Gahm
Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce. více
Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti 2007, Ján Silvester Kaščák
Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický... více
Kupujeme a upravujeme maso 1970, Maryna Klimentová
Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje b... více