maso

štítky

135 knih


Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa 0% Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa 2000, Jaroslav Vašák

Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého litoměřického kuchařského mistra. více


Weber grilování: Burgery 0% Weber grilování: Burgery 2016, Jamie Purviance

Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše přímo vybízí ke grilování na zahradě. V této knize ... více


Pochúťky pod holým nebom % Pochúťky pod holým nebom 2021, Zoltán Liptai

Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bra... více




Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska 0% Mäsiarstvo a údenárstvo v dejinách Slovenska 1999, kolektiv autorů

Zborník z rovnomenného sympózia konaného v dňoch 3.-5. decembra 1997 v Rimavskej Sobote pri príležitosti 5. výročia založenia a.s. Tauris. více


Grilování 0% Grilování 2006, Claudia Daiber

Nové nápady pro váš pestrý gril a pro pořádání barbecue.o mnoho tipů z praxeo 10 zlatých pravidel pro zdařilou oslavuo seznam pro správnou organizaci gril partyo více než 130 receptů pro přípravu masa, ryb, zeleniny, ovo... více


Pokrmy z masa pro diabetiky 0% Pokrmy z masa pro diabetiky 1999, Ivan Rameš

41 receptů na jídla z vepřového, hovězího, drůbežího, rybího a klokaního masa upravených pro nemocné cukrovkou včetně vhodných příloh a doporučeného dávkování pro jednotlivé typy diabetických diet. více


Telecí maso, skopové, jehněčí, kůzlečí 0% Telecí maso, skopové, jehněčí, kůzlečí 2009, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Voňavé grilované pochúťky 0% Voňavé grilované pochúťky 1999, Anne Wilson

Zbierka inšpiratívnych receptov na domácu prípravu grilovaných steakov, ražniči, morských špecialít, hydiny, špeciálnych burgerov, jahňaciny i dezertov. více


Weber bible grilování % Weber bible grilování 2013, Jamie Purviance

Tato kniha není obyčejnou kuchařkou, která obsahuje recepty pro grily plynové, elektrické a na dřevěném uhlí. Po jejím přečtení získáte neocenitelné znalosti, týkající se zacházení s Weber grily, rady a vychytávky ohle... více


Kuchárska kniha - Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso 0% Kuchárska kniha - Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso 2016, Lucia Jesenská-Horecká

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je... více


Grilování a jiné pochoutky z masa 0% Grilování a jiné pochoutky z masa 2002, Frank Stein

3. české vydání ve spolupráci s firmou Bosch. více


Jedlá z jahňaciny a baraniny 0% Jedlá z jahňaciny a baraniny 1993, Anton Šedo

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Varíme a pečieme na Vianoce 0% Varíme a pečieme na Vianoce 2000, Svatava Poncová

Ponúkame Vám veľký výber nielen mäsových špecialít, ktoré spestria Váš Vianočný stôl. více


Hovězí maso 0% Hovězí maso 1989, Věnek Baudyš

Maso patří mezi biologicky hodnotné potraviny pro vysoký obsah plnohodnotných bílkovin. Jednotlivé druhy masa se od sebe liší především již obsahem zmíněných bílkovin, tuku, vitamínů, nerostných látek a také chutí. Hověz... více


Co a jak s masem 0% Co a jak s masem 2007, Ladislav Černý

Maso je veledůležitou složkou naší výživy pro bohatý obsah plnohodnotných bílkovin. Běžně se získává především jateční výrobou, ale lze je získat i přímo, v domácích podmínkách a vlastním přičiněním. Samozásobení čerstvý... více


100 a 1 masitých pokrmů z celého světa 0% 100 a 1 masitých pokrmů z celého světa 1989, Oldřich Kosek

Recepty na některé netradiční způsoby úpravy masa z kuchyní různých národů celého světa. 51-686-89 více


Masové speciality pro slavnostní příležitosti - 142 receptů 0% Masové speciality pro slavnostní příležitosti - 142 receptů 2002, Marie Malachová

Slavnostní jídla z masa. více


Domácí zabíjačka 0% Domácí zabíjačka 1995, Bernhard Gahm

Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce. více


Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti 0% Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti 2007, Ján Silvester Kaščák

Za konzerváciu pokladáme taký úmyselný zákrok, ktorý premení surovinu na formu skladovateľnú dlhšie ako dovoľuje jej trvanlivosť. Zámerom publikácie je poukázať na dôležitosť konzervácie, jej význam sociálny a hygienický... více


Kupujeme a upravujeme maso 0% Kupujeme a upravujeme maso 1970, Maryna Klimentová

Užitečná příručka souhrnně instruuje o základních druzích, řeznickém dělení a úpravě i domácím zpracování masa a vnitřností. Ukazuje postupnou přípravu na kuchyňském stole, konečnou fázi na ohni a v troubě a zveřejňuje b... více