Teplé předkrmy a moučníky
kniha od: Antonín Kobylák & Čestmír Pokorný
KoupitKoupit eknihu
Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg 51Žánr | Literatura naučná, Kuchařky |
Vydáno | 1968, Merkur |
více informací... |
Nahrávám...
Recenze (0)
U této knihy zatím nejsou recenze. Podívejte se na hlavní přehled recenzí.