Teplé předkrmy a moučníky

Teplé předkrmy a moučníky https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg 5 2 2

Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé.... celý text

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
odpad  
0

Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.

Štítky knihy

kuchařky moučníky předkrmy

Kniha Teplé předkrmy a moučníky je v

Přečtených2x
Knihotéce5x