Teplé předkrmy a moučníky

kniha od:


KoupitKoupit eknihu

Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg 51
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, Merkur
více informací...
Nahrávám...

Autoři knihy

Kniha Teplé předkrmy a moučníky je v

Přečtených1x
Knihotéce3x