Teplé předkrmy a moučníky
kniha od: Antonín Kobylák, Čestmír Pokorný
nehodnoceno

KoupitKoupit eknihu
Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé....celý text
https://www.databazeknih.cz/images_books/13_/135468/teple-pokrmy-a-moucniky-135468.jpg 00Žánr | Literatura naučná, Kuchařky |
Vydáno | 1968, Merkur |
více informací... |
Nahrávám...
vložit inzerát
Bazar (1)
![]() |
35 Kč | detail | Maba prodejce |
Z kategorie Literatura naučná jsou v bazaru další zajímavé tituly:

Skladatelka voňavého prádla

Nebeští jezdci

Kosmova kronika česká

Hanin kufřík
zavřít reklamu