Babiččina spižírna nad zlato recenze
Stanislava Preclíková Würfl , Renato Magát
Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na sběr, očištění a skladování sušených plodů a jiných darů přírody.
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin likéry konzervace a sterilace potravin marmelády a džemy sirupy
Kniha Babiččina spižírna nad zlato je v
Přečtených | 5x |
Čtenářské výzvě | 2x |
Knihotéce | 11x |
Chystám se číst | 1x |
Chci si koupit | 1x |